Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbezumili Belgijce

Od Walesa će treneri prekopirati ofenzivni skok, genijalni su

Wales - Belgija
Foto: Reuters
1/9
02.07.2016.
u 08:59

Imaju sjajno dogovorenu akciju. Četiri igrača Walesa drže se zajedno, jedan iza drugoga i kad lopta krene, svaki ode na svoju stranu.

Reprezentacija Walesa igrat će u poludinalu Europskog prvenstva nakon što je 3:1 pobjedom izbacila favoriziranu Belgiju.

Wales je do izjednačenja u 31. minuti došao nakon udarca iz kuta. Očito tu imaju sjajno dogovorenu akciju. Četiri igrača Walesa drže se zajedno, jedan iza drugoga i kad lopta krene, svaki ode na svoju stranu. Belgijci su bili zbunjeni time i ostavili su samog Ashelya Williamsa, a kapetan Walesa glavom takav zicer nije propustio.

I kasnije su na isti način izvodili takve akcije i Belgija nije imala rješenja za to. Doista dobro rješenje, koje bi brojni treneri mogli kopirati kad planiraju ubačaje u šesnaesterac nakon prekida.

>>Wales je na ovaj uspjeh čekao od davne '58. i Peleovog doba

>>Izbornik Walesa: Nemojmo se bojati svojih snova

>>Velška obitelj krenula na Euro, a onda je dočekalo iznenađenje

Komentara 4

ZA
zapadjezakon
10:36 02.07.2016.

To je kad imas trenera sa idejom i vizijom. A ne mi sa rtv.....

NE
Nenadnbgd
10:01 02.07.2016.

To je to kada se igra srcem, pametno i bez napaljivanja da si najbolji na svetu i pritiska euforične nacije.

DU
Deleted user
11:08 02.07.2016.

Svi treneri s svojim ekipama koji su igrali ziheraški,uspavljujući nogomet( Jurčić bi rekao - kontrolirani nogomet) otišli su doma.Igrati takav nogomet,a onda u 91-92 ,ili 117 minuti doživjeti jednu jedinu kontru protivnika koja te potopi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije