Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozbiljna opcija

Niko Kovač mogao bi ponovno postati izbornik reprezentacije, glavni je kandidat za klupu?

DFB Cup - Second Round - VfL Wolfsburg v RB Leipzig
Foto: Cathrin Mueller/REUTERS
1/3
23.11.2023.
u 21:41

U trenerskom CV-ju su mu klubovi poput Monaca, Eintrachta iz Frankfurta, a dobio je priliku i da trenira Bayern

Hrvatski trener Niko Kovač, kako prenosi BiH mediji, nalazi se među kandidatima za novog izbornika nogometne reprezentacije Kosova. Predstavnici tamošnjeg Saveza će s Kovačem u narednom periodu obaviti razgovore, a on je navodno ozbiljna opcija za nasljednika Primoža Glihe.

Inače, 52-godišnji trener trenutačno je na klupi njemačkog bundesligaša Wolfsburga, a iza sebe ima veliku karijeru. Između ostalog, vodio je i A reprezentaciju Hrvatske koju je napustio 2015. godine.

U trenerskom CV-ju su i klubovi poput Monaca, Eintrachta iz Frankfurta, a dobio je priliku i da trenira Bayern.

Dodajmo da je među kandidatima za novog izbornika Kosova i nekadašnji izbornik bh. selekcije Blaž Slišković. Pored Sliškovića s klupom reprezentacije povezuje se i albanski stručnjak Ilir Daja koji je trenutačno u Ballkaniju s kojim radi odličan posao. Vjerojatno najveće ime u ruletu izbornika je turska legenda Fatih Terim, no njegov dolazak je vrlo nerealan.

Ključne riječi

Komentara 12

BL
blackeder2022
12:27 24.11.2023.

Oli ste ponoreli,skroz na skroz!

BL
blekpanther
23:21 23.11.2023.

Vrlo realna opcija ja sam čuo da je već spakovao kofere!

BA
Barba56
21:33 24.11.2023.

Besposleni pope , odi krstiti jarice .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije