Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAC NIJE VIDIO

Pogledajte Neymarov odvratni čin, ispuhao je nos na protivničkog igrača!

Neymar
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
06.04.2015.
u 22:24

Mallo je prvo pogledao gleda li ga sudac, a kad je vidio da ne gleda, odgurnuo je brazilskog napadača. Neymar na to nije reagirao. Za očekivati je da Brazilac za ovu sramotu bude kažnjen.

Barcelona je uz lošu igru uspjela pobijediti Celtu s minimalnih 1:0 na njenom terenu te im tako vratiti za poraz istim rezultatom prethodno u prvenstvu. No ono što zabrinjava, osim loše igre, jest Neymarov sramotni potez.

Brazilac i Hugo Mallo već neko vrijeme vode pravi mali "rat". Zadnje četiri utakmice traje njihovo nadmudrivanje, prepucavanje i provociranje. Neymar je u nedjelju otišao korak dalje, korak predaleko. Čekao je da mu se Mallo približi, a potom je ispuhao sadržaj nosa u smjeru mladog 23-godišnjeg braniča Celte.

Mallo je prvo pogledao gleda li ga sudac, a kad je vidio da ne gleda, odgurnuo je brazilskog napadača. Neymar na to nije reagirao. Za očekivati je da Brazilac za ovu sramotu bude kažnjen.

>> Pogledaje sukob Neymara i navijača koji su morali zaustaviti redari

Ključne riječi

Komentara 3

BL
Blender
23:32 06.04.2015.

Smece od covijeka!!! Prisjetimo se utakmice Brazila i Hrvatske na svijetskom prvenstvu. To isto smece od covjeka je bio jos i gori u toj utakmici!!

DI
dinamojavolim1
08:12 07.04.2015.

bas me zanima dal bu to ibrahimovicu napravio:)

MA
Majur
09:16 07.04.2015.

Nije mi jasan ovaj igrač na kojeg je Neynar ispuhao nos... malo ga odgurnuo!!!!Pa čovječe,ovaj pljusne svoje bale na tebe, a ti ga kao sramežljiva jungferica gurkaš od sebe....imaš municije u nosu pa vrati kad sudija već ne gleda, jedino su kamere zeznute:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije