Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce

Nećete vjerovati što je srpski komentator rekao usred utakmice Hrvatska – Turska

Hrvatska - Turska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/14
06.09.2016.
u 16:46

Hrvatska je u kvalifikacije za SP u Rusiji ušla domaćim remijem protiv Turske, bilo je 1:1

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je remijem protiv Turske (1:1) otvorila kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Naši su na praznom Maksimiru igrali bolje, bili dominantni, ali nisu to uspjeli okruniti s tri boda.

Izbornik Čačić bio je zadovoljan igrom, ali ne i rezultatom, ali do kraja je još puno utakmica u kojima se može nadoknaditi gubitak dva boda. Turcima se mora priznati borbenost i odlučnost, dobro su se branili, ali puno puta i nepotrebno valjali po travnjaku oduzimajući tako dragocjene sekunde.

To je iživciralo i srpskog komentatora Plavšića sa Sportkluba koji je u jednom trenutku "poludio" na turske igrače koji leže na terenu pa onda usred prijenosa izrekao:

– Ova Turska je odvratna reprezentacija.

>>Čačić opet prekasno mijenjao, vjerovao je Mandžukiću koji je u krizi

Komentara 51

CA
Car1994
18:19 06.09.2016.

Plavšić je dobar i objektivan komentator, mogao je ovo i lepše da sroči, ali da se slažem sa njim, slažem. Hrvatska je miljama daleko u ovom sportu i od Srbije i od Turske. Majstori ste, svaka čast. Pozdrav od Novosađana.

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
17:25 06.09.2016.

S obzirom na Europska iskustva s Turcima, i zasluzili su taj epitet.

DU
Deleted user
17:43 06.09.2016.

Taj Plavšić navija za našu repku, pa je zato rekao da je Turska odvratna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije