Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.09.2017. u 08:58

Sve Mamićeve presice su iste, od sebe radi žrtvu, a od drugih neprijatelje Hrvatske.

Sve već viđeno, napad je najbolja obrana. Svaka Mamićeva izvanredna press-konferencija svodi se na to, a ni jučerašnja nije bila iznimka.


Počeo je dramatično, izjavom da je Dinamo u blokadi zbog, eto, negativca Dražena Ladića. A ta golmanska legenda, po Mamićevu mišljenju, svojim činom otima svima nama svetinju Dinamo. E, gospodine Mamiću, Ladić samo traži ono što je zaslužio. A to što je Dinamo taj dug pokušao zauvijek otpisati svirepom pretvorbom u Udrugu građana 1998. godine, to je njegov problem.

Nakon 19 godina muke, Ladić je samo dobio ono što je zaslužio sjajnim obranama i privrženosti plavima cijelu karijeru. Ako Mamić i sadašnja vladajuća struktura Dinama misli da taj dug Ladiću ne treba platiti, onda neka vrate i sve trofeje osvojene do 1998. godine, i neka više ne slave godišnjice osvajanja Kupa velesajamskih gradova.


Zdravko Mamić
1/11

Kao što to čini na svakoj izvanrednoj presici, i jučer se Mamić pozivao na svoje veliko hrvatstvo. I na dušmane, neprijatelje države, koji eto njega, najvećeg Hrvata, napadaju iz svih oružja. Zdravko je poručio da neće dopustiti da dušmani rastaču Dinamo i hrvatsku reprezentaciju, i da od maksimirske svetinje naprave prćiju. E, gospodine, od Dinama ste vi već napravili prćiju, ne trebaju vam za to dušmani.


Bilo je onih koji su se jučer ponadali da će Mamić reći: “Odlazim zauvijek iz hrvatskog nogometa.” No, neće Mamići kleknuti ili okrenuti leđa samo tako, dok god će od Dinama dobro zarađivati.


Ne bi Mamić bio Mamić da se nije dotaknuo i kluba koji najviše mrzi – Hajduka. I onda se zapitao da zašto je normalno kada obitelj Vlašić dobije 50 posto od transfera u Everton, a nije normalno kada on uzima postotke od transfera Lovrena i Modrića. E, razlike je velika, jer Vlašić za razliku od vas nije bio prvi čovjek Dinama i hrvatskog nogometa. I nije imao sina koji je bio menadžer polovici tih igrača. Također, on nije čovjek koji postavlja i ruši izbornike, koji je cijeli nogomet organizirao da ima koristi od njega.

Komentara 106

OK
okolokere
10:36 14.09.2017.

Ovaj "herojski" tekstuljak novinara koji piše za novine koje u zemlji od 4 miljuna ljudi nije moguće prodati u više od 10.000 primjeraka (!) uključivo sve državne institucije samo je ilustracija medijske bijede gore od svega što danas živimo u Hrvatskoj. Pristati na javni linč i hajku, pristati na prijetnje smrću, sudjelovati u u ordinarnim lažima to se u Večernjem listu smatra doprinosom kulturi javne riječi. Stidite se g. Ledinski i ne zavaravajte da možete ostati ne pročitani i ne osramoćeni.

JD
john.drum.501
09:33 14.09.2017.

Jao kako su ovi "štakori" jalni. Od kuda mu novci? Zašto ne pitate od kuda Ježiću novci i što je on radio u bivšem sistemu? Nešto kak Sindičić. A istina je da jedino Dinamo do danas nije imao prolema ii tko je drugi osvajao prvenstva? A što se tiče novca, to nije za vas jer nemate pojma kako je to radio. Za nekog igrača moraš posuditi novce i vračati kamatarima. Ali zanimljivo da nitko o Hajduku kojeg su opljačkali bivši igraći i kako je ostao bez love? Što bi tek radili da je Mamićeva uprava napravila "kakicu" sa Ladićem? Pa gdje je taj novac bio prije ove uprave koja je napravila ugovor?

VK
vječni krojf
09:48 14.09.2017.

Bravo Ledinski i Ti si se prikljucio Dasovicu,Flaku i ostalim neprijateljima Dinama i Mamica.U ovom clanku si iskoristio situaciju i obracunavas se sa Mamicem kojem u stvari nisi ni do koljena,Nije ti po volji sto se Mamic dotaknuo tebi voljenogg Hajduka,a kada Hajdukovi funkcionari pucaju po Mamicima i Dinamu onda se ne oglasavas.Ti bi volio vise nego bilo tko drugi da Mamici odu iz HR nogometa pa da onda vladaju nesposobnjakovici kao sto si ti i tvoja elita,U Rijeci npr,nista vam ne smeta,naravno tamo mesetare Italijani sa nekim ljudima koji dirigiraju iz Afrike.Srami se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije