Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PRILIKA ZA HRVATA

Navijači West Hama: Vlašić me oduševio, dajte mu šansu, uvest će nas u Europsku ligu

Pre Season Friendly - Rangers v West Ham United
RUSSELL CHEYNE/REUTERS
25.07.2022.
u 10:50

Hrvatski veznjak se vratio na Otok za poprilično veliku svotu novaca, ali još nije pokazao najbolju formu. Sada izgleda kako dolaze bolji dani...

Nikola Vlašić nikako da proigra u svom klubu West Hamu, prošle sezone je dobivao minute na kapaljku i nije se nalazio u užim planovia Davida Moyesa. Međutim, nakon ljetnih priprema stvari bi se mogle naglo promijeniti, barem po komentarima navijača i voditelja službene televizije Čekićara.

Protivnici londonske momčadi bili su po mjeri: švicarski Servette, Boreham Wood, Ipswich Town, Reading, škotski Rangers i Luton Town.  West Ham je u tim utakmicama ostvario dvije pobjede, tri remija i jedan poraz. U jednom od remija 1:1 protiv Readinga, pogodak je zabio i naš Niksi.

- Treba ga staviti u sredinu vezne linije. To je pozicija na kojoj ove sezone želim vidjeti Vlašića, a ne na krilu. Treba ga staviti iza napadača na mjesto 'desetke' i mislim da će to onda izgledati puno bolje. Kada bi se Vlašić vratio u svoju najbolju formu, to bi riješilo problemeza menadžera Moyesa i ekipu. Možda bi se čak West Ham vratio u Europsku ligu! - izjavio je s klupske televizije Dan Lawless.

"Nikola Vlašić je danas ponovno izgledao sjajno kao 'desetka'. Treba mu sljedeće sezone dati novu šansu u klubu. On je izvrstan igrač - napisao je na Twitteru jedan navijač londonskog kluba.

Čini se da je bivši Hajdukovac pronašao novo mjesto na kojem može dati puno više nego na krilu, hoće li Moyes poslušati ove savjete, ostaje za vidjeti...Inače, u London je stigao za velikih 30 milijuna eura iz moskovskog CSKA i od njega se prave stvari tek očekuju.

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Ključne riječi

Komentara 2

RE
RedTree
13:50 25.07.2022.

Čak njihov glavni i najbolji igrač Rice prije par mjeseci je hvalio Vlašića i govorio da treba više igrati, sad to spominju i navijači. Problem što na njegovoj poziciji, igrači su igrali na top formi, što trener Moyes ne voli mijenjati sastav i što su u Engleskoj dozvoljene samo tri promjene. Njemu trebaju utakmice da uhvati pravu formu do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije