Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠNA GODINA

'Naši članovi su dokaz da se pozitivna priča o Dinamu daleko čuje'

Futsal Dinamo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
07.01.2016.
u 14:30

'Ponosni smo na činjenicu da su naši članovi u svim hrvatskim regijama i gradovima, ali nas posebno veseli dobra povezanost s navijačima izvan domovine.'

Prošla godina (2015.) druga je godina u kojoj je Futsal Dinamo sustavno prikupljao i upisivao članove. U prošloj godini ukupno 1325 članova, iz 19 država te s četiri kontinenta (Australija, Sjeverna i Južna Amerika te Europa) bilo je upisano u registar Futsal Dinama! Dokaz je to da se pozitivna priča daleko čuje.

Prenosimo njihovo priopćenje u cijelosti:

"Ponosni smo na činjenicu da su naši članovi u svim hrvatskim regijama i gradovima, ali nas posebno veseli dobra povezanost s navijačima izvan domovine. Najviše članova Futsal Dinamo ima u Gradu Zagrebu, njih 1057. Od ostalih gradova prva po broju članova je Velika Gorica, odmah iza nje ide Karlovac te Zaprešić. Ako pogledamo članstvo po državama, dolazimo do podataka kako iza Hrvatske odmah ide Bosna i Hercegovina, a grad s najviše članova izvan Hrvatske je Neum.

Nakon njega su Beč te Čapljina. Ovakav velik broj članova u spomenutim gradovima sigurno je zasluga naših vrijednih povjerenika Danijela Perića (južna Hrvatska i Hercegovina) te Darija Barbića iz Beča, koji su svojim radom upisali velik broj članova. Država s najviše članova iza BIH je Švicarska, a odmah do nje Njemačka te Austrija.

Kada analiziramo članove po dobi, dolazimo do omjera 434 maloljetna člana na 891 punoljetnog člana, a posebno nas veseli činjenica da je u 2015. godini čak 71 jedna beba tek rođena postala članom Futsal Dinama. Možemo se pohvaliti kako je 417 pripadnica ljepšeg spola prošle godine bilo članicama Futsal Dinama. Isto tako smo sigurni da taj broj u 2016. godini može rasti te da će sve više ženske populacije postati ponosne članice Kluba!

Prošle (2015.) godine upisali smo 306 članova manje nego 2014., ali ako od tog broja oduzmemo 136 počasnih (2014.), razlika je 170 u korist prve godine članstva. Nadamo se kako će 2016. biti uzlazna i po pitanju članstva te kako ćemo  imati pozitivan trend rasta članova koji su prioritet ovog Kluba. Nakon dvije godine sustavnog prikupljanja članstva možemo reći da bazu članova imamo, a prilog tome je podatak da je 974 članova iz 2014. produžilo članstvo i 2015., odnosno da smo u 2015. godini upisali 351 novog člana.

Već prošle godine velik doprinos u širenju članstva dali su naši povjerenici (njih 5) koji su svojim marljivim volonterskim radom upisali više od 250 ponosnih članova! Dobre rezultate naših povjerenika sigurno će dodatno popraviti novi volonteri koji će svojim marljivim radom u lokalnim sredinama širiti našu priču.

Pozivamo sve naše članove koji su voljni širiti našu priču u svojim lokalnim zajednicama da nam se jave te postanu Dinamovi povjerenici. To je časna, ali i odgovorna funkcija. Iznad svega bit postojanja povjerenika je širenje našeg članstva, odnosno ideje Kluba kojim upravljaju ČLANOVI, a očekujemo da nam se jave Dinamovci koji su spremni aktivno raditi na širenju ideje MNK Futsal Dinama u svom kraju, ali i oni koji su spremni biti poveznica između Uprave i svih naših članova te navijača. Čestitke svim našim povjerenicima i članovima koji su ideju Kluba koji pripada VAMA širili u svijetu."

>> Futsal Dinamo i u Australiji

Komentara 26

MA
matan91
17:52 07.01.2016.

Nije vam valjao Canjuga pa ga je zamijenio Mamić koji vam je tada odgovarao. Sad vam ni on ne valja. Evo, sad imate svoj klub pa upravljate s njim i javite nam kroz medije kako stoji kroz 3 godine te objavite imovinske kartice uprave.

Avatar peet
peet
18:20 07.01.2016.

hahahahaha... smijurija ste

MI
miro229
18:29 07.01.2016.

1325?joj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije