Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO NA POLJUDU

Napali ga zbog Biuka, a Jakobušić najavio novi transfer. Evo što je poručio kritičarima

Split: Ivan Leko novi je trener Hajduka
Ivo Cagalj/PIXSELL
04.01.2023.
u 20:22

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić govorio je danas u Bijelom salonu na Poljudu, tijekom svečanog predstavljanja novog trenera Ivana Leke kojeg je dugo pokušavao dovesti u Hajduk, o okolnostima tog, kako smatra, velikog posla ali i o drugim poslovima zbog kojih su proteklih dana stizala razna tumačenja, više ili manje točna, kao i potpuno nebulozna.

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić govorio je danas u Bijelom salonu na Poljudu, tijekom svećanog predstavljanja novog trenera Ivana Leke kojeg je dugo pokušavao dovesti u Hajduk, o okolnostima tog, kako smatra, velikog posla ali i o drugim poslovima zbog kojih su proteklih dana stizala razna tumačenja, više ili manje točna, kao i potpuno nebulozna. 

Prijelazni rok je u tijeku i jasno je da nakon prodaje Marina Ljubičića i Stipe Biuka, dvojice mladih prospekata kluba, ima mnogo pitanja za Jakobušića, a danas su neka od njih i postavljena na presici. 

- Citiraju se moje izjave da ne prodajemo budućnost za stabilnost kluba. I točno, to je tako, udario je kontru Jakobušić i u dahu nastavio:

- Dvije godine odbijali smo ozbiljne ponude, jednu je i Stipe Biuk odbio. Možda smo ga prodali čak i u piku, on je među top 5 transfera Hajduka i to sve govori. Odbijali smo i ponude za Ljubičića. Da, moguće je da prodamo Luku Vuškovića u siječnju ili lipnju, ali ne zato što to moramo već samo zato što smo dobili jako dobru cijenu ili zato što obitelj želi tako, pojasnio je predsjednik i ponovio kako nikada nije kazao da neće biti prodaje Biuka. 

- Završili smo godinu bez ozbiljnog transfera i Europe, a već sam kazao da se od toga živi. Krajem kolovoza smo odbili odličnu ponudu, potom smo u rujnu odbili još jednu koju je odbio i Stipe s obitelji. Emotivan sam oko Stipe i da, i meni je žao što nije ostao sada kad je došao Leko, ali klub ima i druge potrebe. On je igrač s kojim sam potpisao prvi ugovor kad sam došao u Hajduk. Nisam htio da ga prodamo, bilo mi je jako važno da on ode za najveći mogući iznos, i to je taj, mi odbijamo ponude dugo. Vezani smo uz Marina i Stipu, ali nije slučajno da obojica  idu u isto vrijeme. Težak je ovo dres i ne nosi se svatko na  jednak način s pritiskom,. nije Ljubičić slučajno proigrao u Austriji.

Luka Vušković mlađi je brat Marija Vuškovića, mladog reprezentivca koji trenutno prolazi dramu s doping suspenzijom u Bundesligi. 

O prijelaznom roku govorio je i sportski direktor Nikoličius, ali kao i obično, ostao je 'zakopčan' do grla. 

- Doveli smo golmana Ivana Lučića, prodali Stipu Biuka i Marina Ljubičića. Ivan Šarić je otišao u Muru. Josip Vuković je otišao na posudbu u Al Faisaly, Ivan Krolo na posudbu u Šibenik, a Kristian Dimitrov raskinuo ugovor.  Radimo na pojačanjima, svaki mjesec. Puno je igrača s kojima pregovaramo, ima igrača koji su nas odbili, onih koje skautiramo. Nadam se da ćemo jako brzo predstaviti i jednog novog igrača, rekao je Nikoličius.

Komentara 12

BS
Blue_shirt
20:58 04.01.2023.

Kako to da sad brznim pravedbicima ne smeta sto je Ivan Leko prekinuo karijeru u belgiji tako sto su ga priveli u zatvor radi namjestanja transfera i utakmica sa makedonsko srpskom mafijom skupa. Odjednom prag za sportske djelatnike u hns se spustio ispod razine mora ;)

DE
derin
00:36 05.01.2023.

Sad je klub financijski stabilan te Vuškovića ni slučajno sad prodavati. On je naš "Gvardiol". Na ljeto već pomalo sa seniorima ga staviti i ispod deset milijuna eura ni čuti tada.

Avatar Ana 1950
Ana 1950
21:48 04.01.2023.

Apsolutno nitko nije napao Jakobušića zbog Biuka, upravo suprotno, navijači itekako poštuju Jakobušića, zato imamo pun stadion i ogroman broj članova, a ovi koji ga napadaju uopće nisu naši navijači, to su uglavnom frustrirani dinamovci i riječani koji na internetu godinama glume naše navijače i stalno pljuju trenera, upravu, predsjednika, sportskog direktora, igrače, navijače. Jadnici se nadaju da će tako napraviti nekakvu štetu, to im je smisao života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije