Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO NA POLJUDU
Povratak na članak

Napali ga zbog Biuka, a Jakobušić najavio novi transfer. Evo što je poručio kritičarima

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić govorio je danas u Bijelom salonu na Poljudu, tijekom svečanog predstavljanja novog trenera Ivana Leke kojeg je dugo pokušavao dovesti u Hajduk, o okolnostima tog, kako smatra, velikog posla ali i o drugim poslovima zbog kojih su proteklih dana stizala razna tumačenja, više ili manje točna, kao i potpuno nebulozna.

Komentari 12

BS
Blue_shirt
20:58 04.01.2023.

Kako to da sad brznim pravedbicima ne smeta sto je Ivan Leko prekinuo karijeru u belgiji tako sto su ga priveli u zatvor radi namjestanja transfera i utakmica sa makedonsko srpskom mafijom skupa. Odjednom prag za sportske djelatnike u hns se spustio ispod razine mora ;)

VL
DE
derin
00:36 05.01.2023.

Sad je klub financijski stabilan te Vuškovića ni slučajno sad prodavati. On je naš "Gvardiol". Na ljeto već pomalo sa seniorima ga staviti i ispod deset milijuna eura ni čuti tada.

VL
Avatar Ana 1950
Ana 1950
21:48 04.01.2023.

Apsolutno nitko nije napao Jakobušića zbog Biuka, upravo suprotno, navijači itekako poštuju Jakobušića, zato imamo pun stadion i ogroman broj članova, a ovi koji ga napadaju uopće nisu naši navijači, to su uglavnom frustrirani dinamovci i riječani koji na internetu godinama glume naše navijače i stalno pljuju trenera, upravu, predsjednika, sportskog direktora, igrače, navijače. Jadnici se nadaju da će tako napraviti nekakvu štetu, to im je smisao života.

VL
Avatar MADO
MADO
01:12 05.01.2023.

HŽV

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.