Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PROMJENA

Nakon sedam deseljeća Adidas ide u povijest. Nijemci mijenjaju proizvođača dresova

International Friendly - Germany v Japan
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.03.2024.
u 20:07

"Sve do prosinca 2026. radit ćemo sve u našoj moći da dostignemo zajedničke uspjehe s dugogodišnjim partnerom Adidasom kojem njemački nogomet duguje mnogo već više od sedam desetljeća", rekao je Bernd Neuendorf

Njemački nogometni savez (DFB) objavio je u četvrtak da je potpisao ugovor o partnerstvu s američkim divom Nikeom za razdoblje od 2027. do 2034. godine, što je znači da reprezentacija nakon 70 godina neće biti u opremi njemačkog proizvođača Adidasa.

Nike će opremiti sve DFB reprezentacije i promovirati njemački nogomet u cijelosti. Nike je iznio daleko najbolju ekonomsku ponudu čiji iznos ipak nećemo priopćiti", rekao je predsjednik Upravnog odbora DFB Saveza Holger Blask.

VIDEO Kako vam se sviđaju novi dresovi nogometne reprezentacije?

Vijest dolazi samo nekoliko dana nakon što je Adidas izdao novu kolekciju pričuvnih dresova Elfa. Jarko su ružičaste boje, što je izazvalo brojne kritike navijača.

VEZANI ČLANCI:

"Sve do prosinca 2026. radit ćemo sve u našoj moći da dostignemo zajedničke uspjehe s dugogodišnjim partnerom Adidasom kojem njemački nogomet duguje mnogo već više od sedam desetljeća", rekao je Bernd Neuendorf, predsjednik Njemačkog nogometnog saveza.

GALERIJA Hrvatska reprezentacija predstavila nove dresove

International Friendly - Germany v Japan
1/18

Komentara 1

PO
Poletarac101
22:27 21.03.2024.

Imali su sreče s ružičastim dresovima u svakom slučaju bolje neg dugine boje😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije