Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno pognutih glava

Musa: Iscrpio nas je poraz od Norveške. Mamić: Nedostajalo nam je iskustva

Hrvatska - Slovenija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
28.01.2017.
u 22:47

Nama je nedostajao jedan gol za finale. Onaj moj promašeni sedmerac je odlučio o tome, na žalost to je tako u sportu. Dvaput smo izgubili jedan razlike, daj Bože da nam se to uskoro vrati - kazao je Horvat.

Željko Musa, pivot hrvatske reprezentacije, teško je nalazio riječi nakon teškog poraza od Slovenije u kojem je Hrvatska ostala bez bronce (31:30).

- Željeli smo tu pobjedu i ne znam kako objasniti pad u našoj igri te ovaj poraz. Umor nas je skupo stajao - kazao je Musa za RTL te pokušao objasniti zašto je Hrvatska upala u 'crnu rupu' nakon visokog vodstva.

- Nemam što pametno kazati. Vjerojatno nas je psihički i tjelesno iscrpila utakmica s Norveškom. Pokušali smo se izvući u tim trenucima, bodrili smo se, ali jednostavno nije išlo.

Naš pivot je kao pozitivnu stvar s ovog turnira izdvojio to što smo 'djelovali kao prava momčad'.

- Ponosan sam na našu borbu, bili smo momčad sa srcem. Ali tužan sam jer nismo osvojili medalju. Svi su je očekivali i znamo da su u Hrvatskoj sada mnogi tužni.

Musa je ipak imao pozitivnu poruku za kraj.

- Moramo podići glave i pripremiti se za Europsko prvenstvo koje će se održati u Hrvatskoj.

Marko Mamić slično je razmišljao kao Musa te je još dodao:

- Možemo kazati kako je naš plasman u polufinale ipak uspjeh. Nitko to nije očekivao uoči prvenstva. A za medalju nam je vjerojatno nedostajalo iskustva budući da smo oba puta pali u završnici dvoboja.

Tragičar iz polufinala s Norveškom, Zlatko Horvat, čestitao je Sloveniji na medalji.

- Zasluženo su osvojili broncu. Ali nama je nedostajao jedan gol za finale. Onaj moj promašeni sedmerac je odlučio o tome, na žalost to je tako u sportu. Dvaput smo izgubili jedan razlike, daj Bože da nam se to uskoro vrati - kazao je Zlajo.

Treba li Babić ostati izbornik reprezentacije?

Komentara 11

RO
rogacy
22:56 28.01.2017.

Utakmicu možeš izgubiti, ali na ovakav način....SRAMOTNO !

TA
Tag
23:34 28.01.2017.

Samo ste vi iscrpljeni.Drugi nisu.Stalno pricaju o nekom umoru.Pa dajte ljudi i drugi igraju rukomet.Ne mozete 7 golova prednosti sacuvati.Katastrofa.

Avatar kenshi
kenshi
23:42 28.01.2017.

Pre rano ste slavili pa zato niste imali snage (kao uvijek).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije