Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Modrić na pripremama u SAD-u ozlijedio zadnju ložu

'Tottenham Hotspurs\' Luka Modric watches from the stands during the Pre Season Friendly at White Hart Lane, London. Photo: Press Association/Pixsell'
'Sean DempseyPress Association/Pi'
31.07.2010.
u 09:54

Redknappa muče ozlijeđeni i kompozicija momčadi.

Osim brojnih ozlijeđenih igrača, trenera Spursa zabrinjava i loša forma Tottenhama potvrđena visokim porazom (1:4) od Villarreala na W. H. Laneu.

Petnaestak dana uoči početka engleskog prvenstva Tottenhamova trenera Harryja Redknappa muče ozbiljne brige. Engleski mediji izvještavaju da je Luka Modrić ozlijedio ložu na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama. Budući da se u otočkim medijima tek spominje da je Luka izvan stroja, može se zaključiti da je ipak riječ o lakšoj ozljedi.

Luka Modrić bio je obilježen kao glavni igrač ovosezonskih ambicija Spursa, no vijesti iz SAD-a nisu ohrabrujuće za navijače Spursa jer je naš reprezentativac i prošle sezone bio jedna od najvažnijih karika u igri momčadi s White Hart Lanea.

– Eto što se događa kad tumarate svijetom – rekao je nezadovoljni Redknapp.

Ozlijeđeni su i Pavljučenko, Palacios i Jenas. Potonji je ozlijedio prepone na White Hart Laneu u prijateljskom susretu s Villarrealom u kojem su Španjolci Spursima očitali pravu nogometnu lekciju pobjedom od čak 4:1.

– Španjolci su vrlo dobri, zapravo izvrsni. Odlična je to momčad koja vrlo dobro igra. Bili su opasni, tehnički dotjerani i vrlo hitri. Impresionirali su me – istaknuo je Redknapp, koji očito još uvijek traži pravu "kemiju" u momčadi.

Tottenham je u dosadašnjem dijelu priprema odigrao četiri utakmice, tri u Sjedinjenim Državama (protiv New York Red Bullsa, Sportinga iz Lisabona i San Jose Earthquakesa) te jednu na domaćem terenu (protiv Villarreala).

Prvi čovjek Tottenhamove struke rado bi u novoj kompoziciji momčadi vidio napadača Craiga Bellamyja i braniča Richardsa iz Manchester Cityja. A momčad bi želio pojačati barem sa još jednim igračem u svakoj liniji.

Ključne riječi

Komentara 3

RI
Riznica
10:27 31.07.2010.

Zeljko da ti on nije nesto u familiji ?? Pa momak nije odigrao pola prvenstva zbog povreda a da bude najvaznija karika u igri.. Da je i bilo neke ozbiljnije ponude, osim novinarskih izmisljotina , Tottenam bi ga prodao aa ova povreda je samo pocetak... Luka nazalost, nije jak za Engleske lige, malo jaci duel i on je odsutan par sedmica. Momak vjerovatno ima neke svoje novinarcice koji pretjerivaju !!!!!!

TO
Tot
12:23 31.07.2010.

Riznica ti stvarno neznaš ništa o nogometu,odi komentiraj sjeberinu... šteta za luku,nadajmo se brzom oporavku

CL
Clint45
18:35 31.07.2010.

Više od pola dana bruji vijest da Luki nije ništa, objavili svi, čak piše i na stranicama HNS-a, ali profesionalni, vjerodostojni i ažurni novinari Vecernjaka to još nisu vidjeli. Jadna majko!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije