Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Borilački sport

Tyson šokirao mračnim otkrićem: Kao dječak bio sam silovan!

-  Bio sam dječak. On je bio stariji čovjek. Tukao me i seksualno zlostavljao. Nikad ga nakon toga nisam vidio...
25. srpnja 2017. u 11:58 5 komentara 2167 prikaza
Mike Tyson
Foto: ESPN screenshot
Pogledajte galeriju 1/4

Boksačka legenda Mike Tyson u šokantnoj ispovijesti za ESPN otkrio je potresne detalje iz mladosti koji su itekako utjecali na njega. Kako kaže, ne u profesionalnom smislu već u emocionalnom - bio je slomljen.

Joshua NAKON JOSHUE Javio se i Mike Tyson i ima jednu poruku za svijet boksa

Otac je napustio njegovu majku s troje djece dok je Mike još išao u osnovnu školu, a posebno ga je potreslo kad je sa 16 godina ostao bez majke pa ubrzo i bez sestre.

- Nikad nisam vidio majku sretnom zbog mene i zbog stvari koje radim. Znala me jedino kao divlje dijete koje trči po ulicama i dolazi kući s novom odjećom za koju je znala da nisam platio. Nikad nisam imao priliku pričati s njom i upoznati ju. Profesionalno, to nije utjecalo na mene, ali me slomilo osobno i emocionalno - kazao je Tyson i potom šokirao otkrićem da je u adolescentnoj dobi bio silovan.

Boxer Mike Tyson poses at the 2015 iHeartRadio Music Awards in Los Angeles, California, March 29, 2015. REUTERS/Danny Moloshok Buran život Mike Tyson došao kući i zatekao Brada Pitta u krevetu sa svojom suprugom! Evo što se zatim dogodilo!

-  Bio sam dječak. On je bio stariji čovjek. Tukao me i seksualno zlostavljao. Nikad ga nakon toga nisam vidio. Naučio sam da to ne znači da si manje muškarac jer se dogodilo. Nikad to nikome nisam rekao - kazao je Mike i dodao:

 - To nije imalo velik utjecaj na moj život. Mislim da sam to prebrodio tijekom boksačkih dana. Nosio sam taj bijes u sebi, ali nitko me više nikad neće taknuti - zaključio je Tyson.

Boxer Mike Tyson poses at the 2015 iHeartRadio Music Awards in Los Angeles, California, March 29, 2015. REUTERS/Danny Moloshok Talentirana za tenis Ivanišević upitan bi li trenirao kćer Mikea Tysona! 'Može, neka dođe u Hrvatsku!' Stipe Miočić SARKASTIČNO Boksački prvak brutalno spustio Miočiću koji ga je izazvao na meč! Tarek Kaoudahhan Boksač Tarek Sirijac prvak Hrvatske: Baka je Slavonka, otac Muhamed Ali, a udaram kao Tyson

 

Od polja do polica u 24 sata
Domaći proizvodi koji u najkraćem roku dolaze na police dućana kako bi mi imali svježe voće i povrće