Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresna ispovijest

Tyson šokirao mračnim otkrićem: Kao dječak bio sam silovan!

Mike Tyson
Foto: ESPN screenshot
1/4
25.07.2017.
u 11:58

-  Bio sam dječak. On je bio stariji čovjek. Tukao me i seksualno zlostavljao. Nikad ga nakon toga nisam vidio...

Boksačka legenda Mike Tyson u šokantnoj ispovijesti za ESPN otkrio je potresne detalje iz mladosti koji su itekako utjecali na njega. Kako kaže, ne u profesionalnom smislu već u emocionalnom - bio je slomljen.

Otac je napustio njegovu majku s troje djece dok je Mike još išao u osnovnu školu, a posebno ga je potreslo kad je sa 16 godina ostao bez majke pa ubrzo i bez sestre.

- Nikad nisam vidio majku sretnom zbog mene i zbog stvari koje radim. Znala me jedino kao divlje dijete koje trči po ulicama i dolazi kući s novom odjećom za koju je znala da nisam platio. Nikad nisam imao priliku pričati s njom i upoznati ju. Profesionalno, to nije utjecalo na mene, ali me slomilo osobno i emocionalno - kazao je Tyson i potom šokirao otkrićem da je u adolescentnoj dobi bio silovan.

-  Bio sam dječak. On je bio stariji čovjek. Tukao me i seksualno zlostavljao. Nikad ga nakon toga nisam vidio. Naučio sam da to ne znači da si manje muškarac jer se dogodilo. Nikad to nikome nisam rekao - kazao je Mike i dodao:

 - To nije imalo velik utjecaj na moj život. Mislim da sam to prebrodio tijekom boksačkih dana. Nosio sam taj bijes u sebi, ali nitko me više nikad neće taknuti - zaključio je Tyson.

 

Komentara 5

HE
herc7
22:28 26.07.2017.

koji jadnik. Bolestan , treba pare pa se prostituira po medijima...

CE
centirion
16:24 26.07.2017.

Stvar je po svaku cijenu biti u fokusu!

ME
Menjik
12:41 25.07.2017.

Treba mu para.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije