Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SARKASTIČNO

Boksački prvak brutalno spustio Miočiću koji ga je izazvao na meč!

Stipe Miočić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
16.06.2017.
u 13:55

Joshua očito smatra da Miočić nije na njegovu nivou pa mu se nije svidjelo prozivanje UFC prvaka.

Stipe Miočić ne odustaje od boksačkog meča s teškaškim prvakom Anthonyjem Joshuom. UFC šampion odmah po objavi potvrde dvoboja Mayweather vs. McGregor ponovno je prozvao Britanca sugeriravši da bi njih dvojica bila sjajan uvodni dvoboj u “main event”, piše Fightsite.

Nije previše trebalo čekati odgovor od Joshue. A on je bio prilično sarkastičan.

“Tko je taj je*** lik??!!”, upitao se Joshua parafrazirajući Conora McGregora i njegovu legendarnu izjavu s konferencije za novinare uoči UFC-a 205. 

Tada je Irac “spustio” Jeremyju Stephensu na isti način. Njegova izjava postala je kultna te danas možete kupiti majice s tom rečenicom.

Joshua očito smatra da Miočić nije na njegovu nivou pa mu se nije svidjelo prozivanje UFC prvaka. A možda je i gledao njegovih pet posljednjih uzastopnih nokauta… Tko zna?

Komentara 20

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:24 16.06.2017.

Stvarno brutalno. Nikada u povijesti nije nitko nikome brutalnije odgovorio ovako brutalno. Brutalno mu je odgovorio. Brutalitastično.

TO
Toaletni
15:19 16.06.2017.

Stipe da ga pogodi u bulju u malim rukavicama ...mjesec dana bi poslije Joshua gledao Saturnov prsten i okolne planete...

DU
Deleted user
14:54 16.06.2017.

Meč bi vjerojatno odlučio izbor rukavica i nakon toga "prag boli"- prednost našem Stipi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije