Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON JOSHUE

Javio se i Mike Tyson i ima jednu poruku za svijet boksa

Joshua
Foto: Reuters
1/6
04.05.2017.
u 17:00

Mislio sam kako će Joshua malo skakutati i izgubiti, ali me iznenadio. Sjajno se borio, kazao je Tyson.

Jedan od najboljih boksača svih vremena Amerikanac Mike Tyson pohvalio je britanskog boksača Anthonyja Joshua koji je u sjajnom meču nokautirao Vladimira Klička.

Britanac je ukrajinsku legendu srušio u 11. rundi sjajne borbe i postao IBF, WBA i IBO prvak svijeta.

"Bila je to sjajna borba. Prije meča sam prognozirao Kličkovu pobjedu. Mislio sam kako će Joshua malo skakutati i izgubiti, ali me iznenadio. Sjajno se borio. Pokazao je srce. Nitko do sada to nije učinio Kličku," kazao je Tyson.

Legendarni 'Iron Mike' smatra kako će Joshua promijeniti budućnost boksa.

"Nakon takve borbe i pobjede sasvim sigurno doći će do promjena u boksu. Sada više neće biti u naslovnim ulogama 'mali' boksači kojima je smo do zarade," smatra Tyson.

Anthonyju Joshui je to bila 19. pobjeda u karijeri u isto toliko profesionalnih borbi, a svaku je borbu dovršavao nokautom.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
18:32 04.05.2017.

tyson je bio zakon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije