Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA finale

Miami pobijedio Oklahomu i došao na korak do naslova

oklahoma (1)
AFP, Reuters/Pixsell
20.06.2012.
u 09:01

– Bit ću spreman za petu utakmicu, jednostavno moram biti spreman – zaključio je James.

Košarkaši Miamija došli su na korak do NBA naslova. U sinoćnjem dvoboju na svom su parketu bili bolji od Oklahome 104:98 i poveli 3:1 u seriji. LeBronu i društvu sada nedostaje samo jedna pobjeda za osvajanje toliko željenog naslova, a valja spomenuti da i sljedeću utakmicu, koja se igra u noći s četvrtka na petak, igraju kod kuće.

Oklahoma je sinoć bolje otvorila utakmicu i u prvoj četvrtini povela je sa 14 razlike. Međutim, izgubili su preostale tri četvrtine i Miamiju dopustili da im se odlijepi u seriji.

Najbolji na utakmici bio je igrač Oklahome, nezaustavljivi Rusell Westbrooke koji je postigao čak 43 koša, uz sedam skokova i pet asistencija.

– Sve mi je ulazilo, ali to sada nije bitno jer smo izgubili utakmicu – rekao je Westbrooke.

Najbolji kod domaćina opet je bio LeBron James sa 29 koševa, devet skokova i 12 asistencija, a valja istaknuti da je James posljednje minute proveo na klupi nakon što je zbog nezgodnog pada osjećao bolove u bedru.

– Bit ću spreman za petu utakmicu, jednostavno moram biti spreman – zaključio je James.

Junak domaćina bio je i Mario Chalmers koji je ubacio 25 poena, od čega čak 12 u posljednjoj četvrtini. Upravo je on postigao posljednjih pet koševa svoje momčadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije