Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale za spektakl

Medveščak atrakcija u svijetu: Bilo ih je nestvarno gledati u Areni

Medveščak, Pula (1)
Duško Marušić/Pixsell
15.09.2012.
u 14:26

I Slovenci hvale ugođaj, ali ističu: "Utakmica je odigrana u neregularnim uvjetima. Da je ovo bila obična utakmica, vodstvo lige nikada ne bi dopustilo da se odigra", napisao je žurnal24.

Puno svjetskih medija izvjestilo je o spektaklu u pulskoj Areni - među ostalima i CNN, CBS, yahoo.sport, Eurosport... Slovenski mediji nahvalili su ozračje, ali u vezi leda također su napisali da je bio u katastrofalnom stanju.

\"Bio je to spektakl kakvoga svijet nije vidio, bilo je nestvarno gledati hokejaše u rimskoj Areni, no treba priznati da je utakmica odigrana u neregularnim uvjetima. Da je ovo bila obična utakmica, vodstvo lige nikada ne bi dopustilo da se odigra\", napisao je žurnal24.

- Led je najgori na kojem sam ikada igrao. Pogotovo je teško bilo igrati u prvoj trećini, zato i nismo mogli povezati dva točna dodavanja. Kasnije smo se navikli – rekao je igrač Medveščaka Tomi Zanoški.

Komentara 19

TO
Tot
14:49 15.09.2012.

cirkus i sprdačina, ovo me podsjeća na hajduk

Avatar cannabinoid
cannabinoid
15:03 15.09.2012.

@Tot pune tribine?

OB
-obrisani-
22:38 15.09.2012.

Boćanje i jedrenje naši su izvorni sportovi u kojima se možemo podičiti svjetskim i europskim prvacima, a na javnoj televiziji imaju tretman ružnoga pačeta. Pogledaj samo koliko je klubova učlanjeno u Hrvatski boćarski savez, a koliko ih ima Hrvatski hokejski savez!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije