Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČAN SUSRET

Mate Pavić i novi partner spasili tri meč-lopte pa ušli u finale turnira u Hong Kongu

Split: Skupina D Davis Cupa, Ajduković, Pavić - Koolho, Middelkoop
Zvonimir Barisin/PIXSELL
06.01.2024.
u 17:32

Na dramatičan način su Pavić i Arevalo prošli polufinale u kojem su s 5-7, 6-3, 14-12 pobijedili Urugvajca Ariela Behara i Čeha Adama Pavlašeka te su pritom spasili tri meč lopte u odlučujućem tie-breaku

Hrvatski tenisač Mate Pavić i njegov partner, Marcelo Arevalo iz Salvadora, izborili su finale parova na ATP turniru u Hong Kongu.

Na dramatičan način su Pavić i Arevalo prošli polufinale u kojem su s 5-7, 6-3, 14-12 pobijedili Urugvajca Ariela Behara i Čeha Adama Pavlašeka te su pritom spasili tri meč lopte u odlučujućem tie-breaku.

VIDEO Otpisani Ukrajinac iz Dinama ima novi klub

U prvom setu dogodio se samo jedan break, Behar i Pavlašek su ga napravili kod 5-5. Pavić i Arevalo su se brzo oporavili od gubitka prvog seta te su drugi otvorili s 3-0 i sačuvali prednost do kraja za izjednačenje u setovima.

U tie-breaku za konačnu pobjedu Pavić i Arevalo su spasili tri meč-lopte, a potom su iskoristili svoju drugu za veliki preokret i slavlje.

VEZANI ČLANCI:

Pavić i Arevalo su postavljeni za druge nositelje u Hong Kongu. Po prvi puta u karijerama igraju zajedno, a za naslov pobjednika će se boriti protiv prvih nositelja, belgijskog para Sandera Gillea i Jorana Vliegena.

ATP Hong Kong, polufinale parova:

Marcelo Arevalo / Mate Pavić (Sal, Hrv /2) - Ariel Behar / Adam Pavlašek (Uru, Češ) 5-7, 6-3, 14-12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije