Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za veznjaka

Mamići naumili 'predriblati' Manchester City i Crvenu zvezdu!

Zdravko i Zoran Mamić
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
05.12.2019.
u 12:18

Vojvodina za darovitog veznjaka traži otprilike dva milijuna eura

Zagrebački Dinamo naumio je u svoj redove dovesti 18-godišnjeg Mirka Topića, defanzivnog veznjaka koji bi jednog dana mogao na travnjaku zamijeniti Arijana Ademija.

Donose to u četvrtak prijepodne srbijanski mediji, koji navode da mladoga igrača Vojvodine u svojim redovima silno žele vidjeti Crvena zvezda i Manchester City!

Predsjednik Vojvodine Vojislav Gajić navodno je spreman potpisati otpusnicu u slučaju visoke ponude, a govorimo o, tako barem kaže portal Mozzart Sport, otprilike dva milijuna eura. 

Dinamu takav iznos ne bi smio predstavljati apsolutno nikakav problem, a da su namjere braće Mamić itekako ozbiljne, govore i detalji.

Sportski direktor hrvatskog prvaka Zoran Mamić već je boravio Novom Sadu krajem listopada kako bi uživo vidio darovitog veznjaka, a isti izvor navode kako su Topiću bliski ljudi gostovali na Maksimiru prilikom dvoboja Dinama i Šahtara.

Je li Dinamo time stekao ikakvu prednost, doznat ćemo, ali u svakome slučaju bitka neće biti laka ako su doista svoje 'šape' na transfer stavili i predstavnici aktualnog engleskog prvaka.

Situaciju pomno prate i čelnici praške Sparte te Toulousea.

Komentara 6

MA
MAX127
13:01 05.12.2019.

Tko je gdje predriblan?

Avatar Django
Django
12:58 05.12.2019.

Kaj got!

Avatar sniper
sniper
18:32 05.12.2019.

naumili su predriblati i Hrvatsku državu pa sada beru gljive po hercegovini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije