Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije normalno

Malonogometni klub važan je kao Dinamo ili Hajduk

Mali nogomet lopta
Zoran Grizelj
26.02.2010.
u 08:33

Broj klubova po županijskim savezima problematičan je zbog statusa malonogometnih klubova. Tako u radu županijskog saveza isti status ima malonogometni klub koji igra nekakvu gradsku ligu i, primjerice, Hajduk ili Dinamo.

A za osnivanje malonogometnog kluba dovoljno je 10, 15 ljudi, dok u Dinamu, primjerice, igra nekoliko stotina igrača, klub mora imati profesionalne trenere.

Jedini uvjet da malonogometni klub ima isti status jest da igra nekakvu ligu. Najviše ih ima Dubrovačko-neretvanska županija, od ukupno 106 klubova, 64 su malonogometna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije