Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaznica više nema

Maksimir rasprodan! Nogometna groznica trese Zagreb

Dinamo - ulaznice za utakmicu protiv Spartaka
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/6
03.11.2018.
u 09:04

Ulaznice su prodaju puštene u petak i više ih nema

Ulaznice za utakmicu 4. kola Europske lige između nogometaša Dinama i Spartaka iz Trnave su rasprodan. U prodaju su puštene u petak i više ih nema. 

'Jutros u 7.57 prodana je zadnja ulaznica za Dinamo - Spartak, Maksimir je rasprodan. Bude li kakvih promjena javnost će na vrijeme biti obaviještena', javljaju iz Dinama.

U petak je od ranog jutra bio red ispred blagajni u Maksimiru. Red s protezao tristotinjak metara, a neki su stigli čak nekoliko sati prije otvaranja blagajni.

Već u prvih 20-ak minuta prodano je tisuću ulaznica. Velika navala za kupnjom ulaznica zabilježena je i putem interneta tako je u jednom trenutku pao sustav.

Početkom idućeg tjedna, nakon organizacijskog sastanka, klub će obavijestiti navijače hoće li u prodaji biti još ulaznica za utakmicu Dinamo - Spartak.

>> Pogledajte video: Navijači čekaju u redu kako bi kupili ulaznicu za utakmicu Dinamo - Spartak

Komentara 5

AR
Artukovic
11:00 03.11.2018.

Dajte dio Juzne tibine ogradite i postavite policiju na gostujucoj strani, a ostazak dajte u prodaju.Tamo ce biti sigurno jos bar dvije tisuce mjesta.

5A
5_ak
18:25 03.11.2018.

To sa juznom podrzavam samo nisam siguran da bi to Uefa dopustila

FR
fripo06
10:01 03.11.2018.

Ma nećemo vam uzeti Tita i partiju znamo da su vaši, ne sekiraj se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije