Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa u mečevima

Majoli: Zbog tenisa nisam spavala zadnja dva tjedna

Iva Majoli
Željko Lukunić/VLM
06.02.2010.
u 09:07

– Sport mi je u krvi, angažirana sam na svim stranama. Nisam spavala pošteno posljednja dva tjedna, gledala sam Australian Open - kazala je bivša tenisačica.

Da bi se popričalo s Ivom Majoli na Zagreb Indoorsu, trebalo je stati u red, iza klizačice Idore Hegel, Ljubičićeve supruge Aide, njezina prvog trenera, brojnih prijateljica... I taman kad je došao red na nas, kći Mia odvukla je Ivu prema stolovima s hranom.

– Budi dobra, pričekaj sekundu, nemoj se izgubiti – vikala je mama Majoli.

– Volim gledati tenis, pogotovo ovako obiteljski. No, još me privlači i držanje reketa u ruci. Klub na Cmroku pomalo staje na noge, imamo puno članova, 60 djece u školi, dolazi i mnogo žena. Tome se jako veselim.

Iva će ove godine biti i na Zimskim olimpijskim igrama.

– Sport mi je u krvi, angažirana sam na svim stranama. U HOO-u sam zadužena za međunarodne odnose, tako da bih trebala ići i u Vancouver.

Ivino iskusno oko uočilo je i djevojku koja bi je mogla naslijediti.

– Radi se o Bernardi Pera, prvakinja je Hrvatske do 16 godina, a često dolazi k meni.

Tenis je i dalje prva stvar koja se gleda na televiziji.

– Joj, nisam spavala pošteno posljednja dva tjedna, gledala sam Australian Open.

Oni koji su, kao i ona danas, na TV-u 1995. pratili finale protiv Gabriele Sabatini u Stuttgartu, bili su vrlo ljubomorni, jer Iva je osim novca dobila i porsche. Je li još pali?

– Kako ne, 911 cabrio je još u pogonu, i danas stoji u mojoj garaži. Što se osvoji, to se ne daje – smije se Iva.

Komentirala je i vezu Mirne Jukić i Jürgena Melzera.

– I tenisači se često spoje, a većina turnira se ne igra istodobno, osim Grand Slamova. No, ako je ljubav prava, sve će uspjeti izgurati – zaključila je Majoli.

Ključne riječi

Komentara 1

SN
snovakor
09:35 06.02.2010.

Ma šta ona izjavljuje...može ona gledati koliko hoće ali, da je nesposobna, to je 100%, kao i taj njen muljavator. Čak joj se stari ponekad odriće na momente, jer zna kakvog nesposobnjakovića je dovukla u kuću. A da je sama nesposobna organizirati nekakav turnir uz svu zaradu, koju je stvorila, da na kraju mora moliti po gradu Zagrebu i Bandića, te se sliniti po predizbornoj kampanji...to je živa istina i sramota. A ovaj Bandić isto je nekakvo nesposobno biće, da ne kaže takvim nesposobnjakovićima odlučno NE i neda im lovu, za koju se oni kasnije hvale kako su organizirali i priredili nekakav turnir. Ma treba ih tjerati i maknuti sa svih pozicija....sama mafija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije