Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALI VELIKAN

Lovren i Ćaleta-Car već drugi put ove sezone ostaju bez trenera, rezultati su katastrofalni

KATAR 2022 - Dejan Lovren i Mateo Kovačić održali konferenciju za medije
Goran Stanzl/PIXSELL
30.11.2023.
u 11:42

Dakle, Lyon je ukupno gledano ove sezone upisao jednu pobjedu, četiri remija te sedam poraza, čime sa sedam bodova drži začelje francuske Ligue 1. Za pretposljednjim Clermontom zaostaju tri boda.

Francuski velikan Lyon prolazi jedne od najtežih dana u klupskoj povijesti. Bivši prvak se nakon 13. kola francuske Ligue 1 nalazi na posljednjem mjestu ljestvice. 

Tako su čelnici kluba posegnuli već za drugom smjenom trenera ove sezone. Nakon što je početkom sezone smijenjen Laurent Blanc, sad je smijenjen i Talijan Fabio Grosso (46). 

Tu vijest je potvrdio poznati talijanski nogometni novinar Fabrizio Romano, koji je istaknuo da je Grosso već napustio Francusku te da će službena potvrda francuskog kluba doći već danas. 

Grosso je na poziciju trenera Lyona došao prije nešto više od dva mjeseca, 18. rujna ove godine, te je u sedam utakmica u svojem mandatu upisao jednu pobjedu, dva remija i četiri poraza. 

Podsjetimo, članovi momčadi Lyona su i dva hrvatska nogometaša, oba na poziciji stopera, no nisu se puno naigrali. I Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car su skupili po četiri nastupa od 13 mogućih utakmica.

Dakle, Lyon je ukupno gledano ove sezone upisao jednu pobjedu, četiri remija te sedam poraza, čime sa sedam bodova drži začelje francuske Ligue 1. Za pretposljednjim Clermontom zaostaju tri boda. 

Fabrizio Romano također ističe da će novi trener Lyona biti Pierre Sage (44), dosadašnji trener u nogometnoj školi Lyona koji je u svojoj karijeri kao glavni trener jedino vodio niželigaša Chambery.


 
 

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
11:54 30.11.2023.

kontrolirani je slobodan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije