Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZ NIJE PRESTAO

Nijemci o Nenadu Bjelici nakon debija za novi klub: Novi trener, stara žalost

Champions League - Group C -  S.C. Braga v 1. FC Union Berlin
Foto: MIGUEL VIDAL/REUTERS
1/2
30.11.2023.
u 08:35

Union ne zna za pobjedu već više od tri mjeseca 26. kolovoza, a otad je u svim natjecanjima nanizao tri remija i 13 poraza, zbog toga je prethodni trener Urs Fischer i smijenjen

Hrvatski nogometni trener Nenad Bjelica je debitirao na klupi za svoj novi klub, Union Berlin, u utakmici petog kola Lige prvaka u kojem su remizirali 1:1 kod portugalske Brage. 

U 31. minuti, kod 0:0, Braga je ostala s igračem manje nakon isključenja Niakatea, a vrlo lijepo je potom Gosens u 42. minuti doveo Union u vodstvo. Braga je ipak ugrabila bod s igračem manje golom Alvara Djala u 51. minuti.

Union ne zna za pobjedu već više od tri mjeseca, točnije od 26. kolovoza, a od tada je u svim natjecanjima nanizao tri remija i 13 poraza, zbog toga je prethodni trener Urs Fischer i smijenjen.

Njemački mediji su zbog ovog niza i dalje vrlo kritični prema tom klubu, pa i sada nakon Bjeličinog debija u kojem nije iskorištena prednost igrača više. Popularni Bild je u svom naslovu naveo: "Novi trener, stara žalost" te istaknuo negativni niz berlinskog kluba.

U Berliner Kurieru piše da se "opet ništa nije dogodilo", a na naslovnoj fotografiji se nalazi Bjelica koji se drži za glavu te u Kurieru dodaju kako je igračima bilo sve novo - sustav, igra i trener.

Union vrlo vjerojatno ni u sljedećoj utakmici neće prekinuti taj dugotrajan negativni niz. Momčad Nenada Bjelice u subotu gostuje protiv Bayerna na Allianz Areni.

 

Komentara 1

DE
Dex
10:15 30.11.2023.

samo čekam kad će se početi svađati sa igračima i upravom kao i u svakom klubu gdje je bio ....... a onda naravno otpremnina ............ čudno kako nisu Leku uzeli, bio bi sto puta jeftiniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije