Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAMIR ŠEGOTA

Loše vijesti iz Pekinga! Šef Misije hrvatskog izaslanstva pozitivan na koronavirus

Zagreb: Susret s olimpijcima, skorašnjim putnicima na Zimske olimpijske igre u Peking 2022.
Igor Kralj/PIXSELL
04.02.2022.
u 12:49

Damir Šegota neće nazočiti ni svečanosti otvaranja Zimskih olimpijskih igara.

Dan uoči svečanog otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pekingu (4. - 20. veljače) šef Misije hrvatskog olimpijskog izaslanstva Damir Šegota završio je u izolaciji, priopćio je u petak Hrvatski olimpijski odbor. 

Na dvama testiranjima po dolasku na poprište pekinških Igara bio je pozitivan te je smješten u hotel za koronavirusom inficirane osobe. Očekuje se skorašnje povećanje vrijednosti u testovima koji slijede te njegov povratak u Misiju HOO-a. 

Tijekom Šegotine odsutnosti dužnost šefa Misije obnaša njegova zamjenica Petra Nosso, ujedno zadužena i za poslove povezane s Covid-mjerama (CLO). Iz tog razloga Damir Šegota neće nazočiti ni svečanosti otvaranja Zimskih olimpijskih igara u petak u 13 sati po hrvatskom vremenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije