Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PROMJENA

Ljepotice ogorčene: Zbog feministica smo ostale bez posla

Formula 1 girls
Foto: XPB/Press Association/PIXSELL
1/10
01.02.2018.
u 16:33

- Svi imaju mišljenje o nama i našem poslu, ali ako netko uživa u onome što radi, pustite ga da nastavi to raditi.

Čelnici Formule 1 odlučili su da od sezone 2018. prestati angažirati djevojke koje su se nalazile na gridu prije same utrke.

- Iako je praksa zapošljavanja djevojaka na gridu ukorijenjena desetljećima u Formuli 1, mi smatramo kako ovaj običaj ne odgovara našim vrijednostima i očigledna je suprotnost modernim društvenim normama. Nismo mišljenja kako je to primjereno ili relevantno za Formulu 1 i njihove fanove, stare i nove, širom svijeta - rekao je Sean Bratches, direktor marketinga Formule 1.

Djevojke se ne mire s tom odlukom, a jedna od njih Lauren-Jade Pope je za Sun otkrila.

- Radila sam ovo više od osam godina i apsolutno bi naš izbor trebao biti što ćemo raditi, bilo to ovo što smo radile do sada, bilo hostesiranje, bilo da smo ring-djevojke... Što god, to je naš izbor - rekla je Lauren-Jade Pope pa dodala:

- Ono što me najviše nervira su te takozvane feministice, a one to zapravo uopće nisu, koje nas kao brane, a nisu nas ni pitale što mislimo, kako se osjećamo... Zbog njih smo ostale bez posla.

Formula 1 girls
1/1

- Za mene je ovo bila čista uživancija, obožavala sam svoj posao. Ja ionako volim motosport, a do sada sam bila i plaćena za ono što bih radila i besplatno, gledala utrke. Te feministice nas navodno brane iako to uopće ne čine. Bio je to jedan od najboljih poslova koje sam radila u životu. Stekla sam jako puno prijatelja ondje, upoznala jako puno cura i niti jedna od njih nije nikad rekla da se osjeća nelagodno. Svi imaju mišljenje o nama i našem poslu, ali ako netko uživa u onome što radi, pustite ga da nastavi to raditi. Volim svoj posao, da ga ne volim, ne bih ga radila. Nitko me nije silio, bio je to naš izbor.

Lauren-Jade Pope podržala je još jedna grid djevojka, Kelly Brook.

- Pa tim borcima za prava žena vjerojatno nije ni palo na pamet da djevojke vole svoj posao.

Ključne riječi

Komentara 45

DO
DonQuijote
16:57 01.02.2018.

Pa kad su feministice žene tipa: Lepa Rada ili Sarnavka, onda je jasno što ih smeta. Tak su gadne da ih niko ne želi, pa u svojoj frustraciji moraju svima kvariti veselje.

MA
Maxi73
17:00 01.02.2018.

Nisu se tome suprostavile feministice zato sto ko fol brane zenska prava, nego zato sto su ljubomorne na ove lijepe djevojke, koje samo svojim izgledom ( od boga datim) mogu da zarade novac i paznju. Feministice misle po formuli ;; kada ne mogu ja, neka ne mozes ni ti. Feministice nasuprot ovim djevojkama su ruzne, debele, kratke kose, istetovirane itd. Kratko receno, boluju od manjka dobivene ljubavi. To je to.

DU
Deleted user
17:01 01.02.2018.

Prvi i jedini neprijatelj feministica su lijepe žene koje se ponašaju kao žene, izgledaju kao žene i slijede materinske instinkte..:drugi manje važan neprijatelj su im muškarci koji žele biti ..:pa jednostavno muškarci jer lijepe žene vole takve muškarce koji mužaćee sa brkovima i dlakavim pazuhima ne bi ni pogledali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije