Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguće posljedice

Livaji prijeti žestoka kazna? Napadačeva sudbina u rukama disciplinskih sudaca

Zagrijavanje igra?a Slaven Belupa i Hajduka uo?i polufinala Kupa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
25.05.2023.
u 11:16

Livaji ovo nije prvi ovakav incident, već je zajedno s Danijelom Subašićem prije više od godinu dana, nakon pobjede nad Dinamom, skandirao: "Mrzim Dinamo, srpsko ime to" i zaradio 35 tisuća kuna kazne, a upravo bi ga to sada moglo sustići

Marko Livaja, čija je jučerašnja epizoda prilikom slavlja pobjede Hajduka nad Šibenikom u finalu Hrvatskog kupa već poznata uzduž i poprijeko Hrvatske i susjedstva, mogao bi se i ovaj put opeći. O eventualnoj kazni zbog stihova "Freze, traktori i seoski putevi, p***e šibenske, dobit ćete batine", odlučit će disciplinski sudac HNS-a Alan Klakočer, ali ovaj put ona bi mogla biti još teža.

Livaji ovo nije prvi ovakav incident, već je zajedno s Danijelom Subašićem prije više od godinu dan, nakon pobjede nad Dinamom skandirao: "Mrzim Dinamo, srpsko ime to" i zaradio 35 tisuća kuna kazne.

GALERIJA Hajduk je pobijedio Šibenik i osvojio 32. izdanje hrvatskog Kupa

Zagrijavanje igra?a Slaven Belupa i Hajduka uo?i polufinala Kupa
1/10

Drugi ovakav čin mogao bi naići na oštrije sankcije, dok bi 16-godišnji Hajdukov branič Luka Vušković, koji mu se u pjevanju pridružio, mogao proći samo s novčanom kaznom.

VEZANI ČLANCI:

Naime, Livaji bi mogla prijetiti i suspenzija u trajanju od nekoliko mjeseci. U članku 84. Disciplinskog pravilnika stoji da će zbog kršenja neke od odredbi Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika igrač biti kažnjen novčano ili zabranom igranja u trajanju do najviše šest utakmica. 

Ostatak tog članka navodi kako će u slučaju ponovljenog ili težeg djela igrač biti kažnjen zabranom igranja u trajanju od tri do 12 utakmica. Za Livaju bi eventualna suspenzija značila da će propustiti početak i prve utakmice iduće sezone.

VIDEO: Navijači pjesmom i bakljama dočekali Hajduk nakon obrane naslova

 

Komentara 11

BS
Blue_shirt
12:04 25.05.2023.

Jedan drugi nogometaš je na mikrofon izgovorio samo dvije riječi jedan prijedlog i imenici. Bez prostih riječi i bez prijetnji nasilnim radnjama. I dobio je 30.000€ i deset utakmica !

BI
billynik
12:10 25.05.2023.

Livaji i ovom Hajdukovom kmečanju oko svega jednom treba stati na kraj a ne to opravdavati i brisati komentare ako se tako nešto napiše.

Avatar Zavratnica
Zavratnica
11:48 25.05.2023.

Ne vjerujem da će HDZ drakonski kazniti Livaju. Ovo je država u kojoj je nekima dozvoljeno sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije