Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITAMO VAS

ANKETA Što mislite o provokacijama Marka Livaje i pjevanju Šibenčanima?

Hajduk osvojio 32. izdanje Hrvatskog nogometnog kupa
Luka Stanzl/PIXSELL
25.05.2023.
u 09:49

Hrvatski reprezentativac ponio se potpuno neprimjereno, no neki navijači Hajduka čak ga i podržavaju

Drugu sezonu zaredom nogometaši Hajduka su osvojili Hrvatski kup, u finalu koje se odigralo na riječkoj Rujevici Splićani su svladali Šibenik 2-0 (0-0). Oba pogotka Hajduk je postigao u drugom poluvremenu. Dario Melnjak je u 62. minuti bio strijelac za 1-0, dok je pobjedu potvrdio Marko Livaja koji je u 95. realizirao jedanaesterac.

Splićani su obranili naslov pobjednika Kupa. Prošle sezone je Hajduk na Poljudu s 3-1 bio bolji od Rijeke. Tada je također Melnjak bio junak splitske pobjede, postigao je dva od tri pogotka. Hajduk je time osvojio osmi Hrvatski kup u povijesti, dok je Šibenik drugi put igrao finale te je drugi put ostao korak kratak. I prvi put, u sezoni 2009./10., u finalu je od Šibenika bolji bio Hajduk.

Najbolji igrač i kapetan Hajduka, Marko Livaja, ponovno je dospio u središte pažnje zbog pjevanja. Poslije ružnih uvreda Dinamu, Livaja je pjevao pogrdne pjesme Šibeniiu, Funcutima i Šibenčanima. Dio javnosti to osuđuje, dok navijači bijelih većinom ne vidi ovdje ništa sporno. 

Naravno, ovakav potez je zaista neprimjeren i vrlo nekulturan, to jednom reprezentativcu uopće ne služi na čast. Svojim potezom zgrozio je javnost, a upravo on je idol brojnoj djeci. 

 

Komentara 11

PO
ponosno!
10:50 25.05.2023.

sramotno! što je najgore, ovo mu je već 3. incident na isti način! ovime je udario šamar i reprezentaciji jer u njoj trebaju igrati ne samo najbolji igrači (iako on realno niti nije sam vrh HR nogometa) nego i oni koji su moralni uzor ne samo mladim igračima nego i navijačima! kome je ovakvo livajino ponašenje uzor? samo najgorem ološu koji trga i pali stolice, baca baklje i jake petarde, dimne bombe, tuče se s drugim navijačima bejzbol palicama, lancima i bokserima! vrijeme je da Dalić prestane podilaziti najgorem dijelu hajdukovih navijača (jer sam siguran da ih je većina normalna i da ovo ne podržava) te da livaju odstrani iz reprezentacije na barem 6 mjeseci jer, ponavljam, ovo mu je već 3. takav izgred!

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
10:43 25.05.2023.

Treba ga izbaciti iz reprezentacije. Bjedno ponašanje nekoga tko je u zrelim godinama.

PO
Poskok
15:08 25.05.2023.

Šimunić je legenda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije