Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Energija za tatu!

Lijepa Ronaldova djevojka vježbala s djecom i oduševila fanove

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/4
24.10.2018.
u 10:28

'Moja sreća, moja obitelj. Svu svoju energiju posvećujemo tati i Juventusu', napisala je lijepa Georgina

Ronaldova djevojka Georgina Rodríguez svakodnevnim vježbanjem održava savršenu liniju. Ovog je puta sa svojim fanovima na Instagramu podijelila videovježbe s djecom, malenom Eve Marie Dos Santos i sinčićem Mateom Ronaldom.

Njezina snimka dobila je milijun lajkova. Sada, kada se njezin partner bori s optužbama za silovanje, lijepa Georgina velika mu je podrška.

''Moja sreća, moja obitelj. Svu svoju energiju posvećujemo tati i Juventusu'', napisala je Georgina Rodríguez u svojoj objavi.

>> Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrića

Komentara 4

DU
Deleted user
12:05 24.10.2018.

Bome je prekrasna i vidi se da je Ronaldov tip. On voli te izrazite crne mediteranskog tipa. Shayk je vjerojatno bila samo PR.

VK
VKSS
11:28 24.10.2018.

Tu sve bolesno i neprirodno.

BA
barbika1
11:55 24.10.2018.

Lijepa, ???? 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije