Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši izbornik otvorio dušu

Ladić za Max: Marković me i dalje plaća, a samo me Bilić nazvao nakon otkaza

\'sport..28.08.2006. ...hotel laguna...okupljanje mlade hrvatske nogometne reprezentacije...ladic...markovic... snimio:Antonio Bronic\'
Antonio Bronic/PIXSELL
01.05.2011.
u 20:00

Dražen Ladić (48) otvorio je dušu za sportski tjednik Max, objasnio je razočaranost nogometom, ali i pravnom državom, pričao o problemima s kojima se suočio u HNS-u, s Mamićem, prometnom nesrećom...

Nije išao na proslavu 100 godina Dinama, baš nije u nekim odnosima s ljudima u klubu.

– Sa Zdravkom je teško biti na istoj valnoj duljini ako imaš svoje mišljenje ili svoju glavu. Dok sam bio izbornik, pitali su me i o igračima koje su razmišljali dovesti u Dinamo i svoje sam mišljenje rekao. Nekad im je bilo drago čuti, nekad nije.

Je li vam naturao igrače?

– Dolazile su razne glasine, ali nije gurao. A iz drugih klubova je bilo dosta toga.

Jeste li vi imali dobar ugovor u HNS-u?

– Imao sam u prvom mandatu 12.000 kuna plaću i nisam naplaćivao putne naloge.

Kako ste surađivali s Markovićem?

– Jako korektno, no nije mu lako. Podlegli su pritisku, krivo mi je zbog načina na koji su to napravili i to nikome dok sam živ i dok su oni živi neću oprostiti. Nazvao me nakon toga Srebrić i rekao da bih trebao dati ostavku. Rekao sam da neću, pitao sam zašto, no on nije imao odgovor.

Onda možete ići po plaću!

– I plaćaju me, imaju dva izbornika!

Jeste li tužili HNS?

– Zašto bih ih tužio kad me plaćaju? Podnio sam kaznenu prijavu protiv Izvršnog odbora prije dva mjeseca zbog nezakonitog postupanja. Naravno da prijava nije obrađena.

Pa polako, ovo je Hrvatska.

– Polako? Pa kako je protiv mene u roku od mjesec dana obrađena prijava zbog navodnog lažiranja police osiguranja? To govori o pravu, pravnoj državi.

Je li vas Bilić zvao nakon smjene?

– On je jedini iz HNS-a koji je zvao. Imali smo puno bolji odnos nego što se to mislilo.

Cijeli intervju pročitajte u sportskom tjedniku Max.

Komentara 4

OB
-obrisani-
07:08 02.05.2011.

Ladić za Max: Šapina me i dalje plaća, a samo me Marković nazvao nakon što me HNS smijenio i pitao me koji su sigurni tipovi za klađenje za sledeče kvalifikacijske utakmice..

KA
Kamikaza747
10:12 02.05.2011.

to vam je hns, jao jao

VK
vječni krojf
12:50 02.05.2011.

Ladicu, normalno je da su prijavu protiv tebe odmah obradili,pa ti si iz sjeverozapadne Hrvatske.Da si sa juga jos te nebi sredili.Neces valjda povjerovati da si dobio otkaz radi te police,a u stvari to su privatne stvari i nemaju vezee sa tvojim poslom kojeg si obavljao.Smetao si nekome,a znas dobro da si uvijek bio meta i kao vratar repke juznjaci se nisu mogli pomiriti cinjenicom da si bio bolji od Gabrica.Tako je to ostalo do dana danasnjeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije