Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVAN I GLASNOGOVORNIK

Korona ušla u HNS! Zaražen izbornik Bišćan i cijeli stožer, upitno tko će voditi Hrvatsku

Šibenik: Poznati prate utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
29.08.2020.
u 16:09

Koronavirus ima i cijeli Bišćanov stručni stožer, pa je pitanje tko će uopće voditi mlade vatrene u kvalifikacijskoj utakmici za Euro protiv Grčke

Koronavirus je ušao i u Hrvatski nogometni savez! Saznajemo da je izbornik mlade reprezentacije Igor Bišćan pozitivan na Covid-19. Osim Bišćana i stožera, pozitivan je i glasnogovornik HNS Tomislav Pacak.

Koronavirus ima i cijeli Bišćanov stručni stožer pa je rukovodstvo HNS-a donijelo odluku da će za ovu priliku reprezentaciju preuzeti izbornik U-17 reprezentacije Tomislav Rukavina i glavni instruktor HNS-a Petar Krpan. Mladi vatreni trebali bi igrati protiv Grčke u Varaždinu 3. rujna, a već četiri dana kasnije očekuje nas utakmica u gostima kod Češke.

U cijeloj priči pozitivno je barem to što još nije bilo okupljanja igrača, pa oni nisu zaraženi. 

Iako su mnogi kritizirali odluku HNS-a da se utakmice HNL-a igraju bez gledatelja, i ovo je dokaz da kontakte treba smanjiti na što moguću mjeru. S gledateljima na tribinama to bi bilo još teže.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
ma03
18:30 29.08.2020.

za jos koji dan bit ce svi pozitivni, koji se budu testirali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije