Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA DERBI

VIDEO Karoglan: U prvom dijelu smo trebali 'ubiti' utakmicu, a prvenstvo nipošto nije gotovo

Split: Susret 14. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Dinama
Milan Sabic/PIXSELL
21.10.2022.
u 20:26

- Rezultat je realan, ali naše prvo poluvrijeme je bilo bolje od njihovog drugog poluvremena - rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan

Hajduk i Dinamo su na Poljudu u otvaranju 14. kola HNL-a vječni hrvatski derbi odigrali bez pobjednika, rezultatom 1:1. Hajduk je poveo u prvom poluvremenu preko Marka Livaje, a konačan rezultat postavio je Bruno Petković s 11 metara. 

Nakon utakmice susret je prokomentirao strateg Hajduka Mislav Karoglan, kojem je ovo bio prvi derbi na funkciji glavnog trenera.

- Prvo poluvrijeme s naše strane je bilo vrhunsko i da budem iskren mislim da smo tu u potpunosti trebali 'ubiti' utakmicu. U drugom poluvremenu Dinamo je imao loptu, ali nije nam stvarao previše pravih opasnosti. Trebali smo u drugom dijelu iskoristiti tranziciju, ali nismo dovoljno trčali - rekao je Karoglan, pa dao svoj sud o različitim poluvremenima:

- Rezultat je realan, ali naše prvo poluvrijeme je bilo bolje od njihovog drugog poluvremena - dodao je Karoglan.

Trener domaćih bio je jako zabrinut zbog ozljeda njegovih igrača na ovom susretu, ali treba dodati i da ne smatra prvenstvo gotovim. Podsjetimo, Dinamo ima osam bodova prednosti ispred Hajduka nakon ovog derbija.

- Prvenstvno nije nipošto gotovo. Ono što me brine je nekoliko ozljeda u ovoj utakmici poput Fossatija i Mikanovića, a sad nas čeka jedna teška utakmica protiv Gorice poslije ovog pražnjenja. Moramo izvući motivaciju u ovom prvom poluvremenu protiv Dinama - zaključio je trener Hajduka.

Komentara 3

BE
Berri
20:50 21.10.2022.

Naravno da prvenstvo nije gotovo kada se zadnje kolo igra 3.6. 2023. i ostalo je za odigrati još 23 utakmice (69 bodova je u igri). Dinamu je večeras bilo bitno samo da ne izgubi.

VO
Volimrukomet
09:57 22.10.2022.

Naravno da nije gotovo, samo kako misliš stići tu prednost. Na kraju + 16 Bodova.

DM
drago.miota
16:20 22.10.2022.

vidi umišljenka pa šta ste napravili osi gola ništa samo borbenost i trčanje nije dovoljno Dinamo rutinski sa 50%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije