Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČARAN NAVIJANJEM

Kakva pohvala zvijezde Villarreala: Atmosfera na Poljudu je nevjerojatna, bolji su od Anfielda!

ATLETICO DE MADRID v VILLARREAL CF. LA LIGA 2022/2023. ROUND 2.
nordphoto GmbH / Alterphotos
04.09.2022.
u 18:17

Stoper španjolskog velikana i Furije oduševljen je navijanjem na 'poljudskoj ljepotici'.

Jedan od najtraženijih europskih stopera, Pau Torres, oduševio se atmosferom na Poljudu kod Hajduka.

Podsjetimo, Villarreal je gostovao u Splitu u sklopu play-offa Konferencijske lige pred krcatim Poljudom.

- Atmosfera kod Hajduka je nevjerojatna, cijeli stadion je pjevao 90 minuta, nisu prestali čak ni kada smo ih izbacili iz Konferencijske lige. - rekao je za španjolsku verziju DAZN-a te otkrio tko po njemu ima bolju atmosferu, Liverpool ili Hajduk.

- To su dva vrlo različita kluba i različite atmosfere, ali kada bih morao birati, bila bi to ona koju ima Hajduk Split! - zaključio je Torres.

25-godišnji stoper rođen je u malom gradiću pokraj Valencije, cijelu karijeru nosio je dres žute podmornice, pobjednik je i Europske lige. 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagi101
19:30 04.09.2022.

ovo je stvarno medijska mitomanija, dajte prestanite nas zamarati s klubom koji već više od 20 godina nije pobijedio neki veći europski klub, uh pardon je Dinamo a i to sve nekoliko puta

Avatar mladen valentić
mladen valentić
19:58 04.09.2022.

O atmosferi na Poljudu možeš pitati i ljubimca Torcide Futacha, i još par igrača Hajduka. Tako je to kad imaš jednu, eventualno dvije utakmice pred svojim navijačima u Europi, kad ćeš ako ne onda kad imaš priliku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije