Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADNA ODLUKA

Kakav šok za Real! Zidane objavio da odlazi iz kluba

Zinedine Zidane Real
Foto: Reuters/Pixsell
31.05.2018.
u 13:01

- Donio sam ovu odluku jer momčad treba promjenu kako bi nastavila pobjeđivati. Treba joj netko tko će uvesti novi način rada i zbog toga se povlačim - rekao je Zidane.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane iznenada odlazi iz kluba! Francuski trener objavio je to na današnjoj izvanrednoj konferenciji za medije.

- Donio sam ovu odluku jer momčad treba promjenu kako bi nastavila pobjeđivati. Treba joj netko tko će uvesti novi način rada i zbog toga se povlačim - rekao je Zidane i dodao:

- Osjećam da je ovo ispravna odluka. Rekao sam svima u klubu da se možda opet vidimo jer mi je Real dao sve. Možda nekima nije jasno, ali ovo je trenutak za promjenu.

Sa Zidaneom je na konferenciji za medije bio predsjednik Reala Florentino Perez.

- Ovo je bio potpuno neočekivano. Svi u klubu smo tužni. Zidanea sam pokušao odgovoriti, ali znam kakav je. Tako je odlučio i to moramo prihvatiti - rekao je Perez.

Zidane, nekadašnji igrač Reala, na klupi kraljevskog kluba bio je od 2016. i za to vrijeme osvojio tri Lige prvaka te jednom španjolsko prvenstvo.

Ključne riječi

Komentara 37

PR
prajdali100
13:14 31.05.2018.

P a m e t n o !!!!! Tri puta zaredom prvak Europe ! Ikona, besmrtan....u Realu više nema izazova.Da je pametan i Luka bi otišao i veći broj senatora.Vrijeme je za nešto novo, nešto gladno uspjeha.

Avatar Django
Django
15:08 31.05.2018.

Zna on više nego drugi pa briše dok je vrijeme. Tko još odlazi? Benzema? Bale, Modrić, Ronaldo? Tko ostaje?

BH
BHHrvat
14:49 31.05.2018.

Velikan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije