Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Madrida?

Real predstavio nove dresove bez Cristiana Ronalda

Real Madrid - novi dresovi
Foto: Twitter/Real Madrid
30.05.2018.
u 17:03

U novim Adidasovim dresovima fotografirani su i ostali Realovi igrači, jedino je na Ronaldovom mjestu samo dres s brojem sedam

Nogometaši madridskog Reala nedavno su pobjedom protiv Liverpoola (3:1) treći put u nizu osvoji naslov Lige prvaka. Madriđanima je to rekordni 13. trofej najelitnijeg europskog natjecanja.

U slavlju nakon osvojenog naslova Realova zvijezda Cristiano Ronaldo dao je navijačima materijala za razmišljanje.

Real Madrid - novi dresovi
1/6

- Navijači su uvijek bili uz mene i u sljedećih će nekoliko dana sve znati. Uživao sam u Realu, uskoro ću nešto više reći o svojim planovima - rekao je Portugalac i pokrenuo lavinu glasina kako napušta Santiago Bernabeu.

Još uvijek je sve obavijeno velom tajne, ali da se nešto sprema daje se naslutiti nakon posljednjeg videa u kojem je Real predstavio dresove za novu sezonu. U tom video nove Adidasove dresove predstavile su glavne zvijezdama, ali bez Cristiana Ronalda.

U videu su Gareth Bale, Isco, Toni Kroos i Karim Benzema, ali nema Portugalca. U novim Adidasovim dresovima fotografirani su i ostali Realovi igrači, jedino je na Ronaldovom mjestu samo dres s brojem sedam. 

Navijači su na društvenim mrežama već počeli diskusiju o mogućem odlasku Cristiana Ronalda iz Reala. Je li ovo prvi znak da portugalska zvijezda odlazi iz Madrida?

No, zna se kako je Nike sponzor Cristiana Ronalda te postoje nekakvi dogovori između igrača i sponzora. Portugalac ni lani nije bio u videu u kojem su predstavljeni novi dresovi i tada se govorilo kako odlazi. 

Ali situacija je sada malo drukčija, jer Realova zvijezda već mjesecima vodi pravnu bitku sa španjolskim vlastima koje su ga optužile za utaju poreza. U jednom je trenutku pokazao želju da napusti Madrid.

Real Madrid - novi dresovi
1/22

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije