Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Juventus pobijedio Udinese, Mandžukić igrao do 66. minute

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
15.10.2016.
u 23:00

Mario Mandžukić igrao je za Juventus do 66. minute, dok Marko Pjaca nije konkurirao za nastup u momčadi stare dame. U sastavu Udinesea Stipe Perica igrao je od 55. minute dok Andrija Balić nije ulazio u igru

Nogometaši Juventusa povećali su prednost na vrhu ljestvice talijanskog prvenstva na pet bodova ispred najbližeg pratitelja Rome zahvaljujući 2:1 (1:1) domaćoj pobjedi protiv Udinesea u susretu 8. kola. 

Gosti iz Udina poveli su golom Jankta (30) nakon velikih pogrešaka Evre i Buffona, ali prije odlaska na odmor izjednačio je Dybala (43) odlično izvedenim slobodnim udarcem.

U nastavku je Dybala (51.-11m) postigao i pobjednički pogodak iz kaznenog udarca kojega je izborio Alex Sandro.

Mario Mandžukić igrao je za Juventus do 66. minute, dok Marko Pjaca nije konkurirao za nastup u momčadi stare dame. U sastavu Udinesea Stipe Perica igrao je od 55. minute dok Andrija Balić nije ulazio u igru.

Roma je derbiju kola kao gost svladala Napoli sa 3:1 (1:0).

Junak pobjede Rome bio je bosanskohercegovački reprezentativni napadač Edin Džeko koji je postigao prva dva pogotka na utakmici, u 43. i 54. minuti. Kalidou Koulibaly je u 58. minuti uspio vratiti nadu Napoliju u pozitivan rezultat, ali je Mohamed Salah u 85. vratio Romi prednost od dva gola razlike.

Hrvatski nogometaši Ivan Strinić i Marko Rog su drugi poraz Napolija u nizu u Serie A odgledali s klupe za pričuve.

Pescara i Sampdoria su odigrale 1:1 (1:1) u utakmici u kojoj je oba gola postigao domaći stoper Campagnaro. On je prvo u 12. minuti zatresao vlastitu mrežu, a onda u 23. i suparničku.

Dario Župarić igrao je za Pescaru od 54. minute, dok je Ante Budimir odigrao čitav susret za Juventus.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije