Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Kovač zaustavio Bayern! Kramarić strijelac za pobjedu Hoffenheima

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.10.2016.
u 17:41

Niko Kovač je zaustavio Bayern! U Frankfurtu je njegov Eintracht s Bayernom igrao 2:2. Bavarci tako nisu pobijedili ni treću utakmicu u nizu.

Arjen Robben zabio je za vodstvo Bayerna u 10. minuti nakon asistencije Davida Alabe. Mogao je pet minuta kasnije Eintracht do izjednačenja kada je Timothy Chandler zatresao vratnicu.

Domaćin je izjednačio u 43. minuti, a strijelac je bio Szabolcs Huszti. Joshua Kimmich je u 62. minuti vratio prednost Bayernu, a samo minutu kasnije strijelac Eintrachta, Huszti je isključen zbog drugog žutog kartona.

No, to nije zaustavilo Kovačevu družinu koja je 12 minuta prije kraja zabila za 2:2, strijelac je bio Marco Fabian. Ante Rebić je igrao 67 minuta za Eintracht.

Hoffenheim je s 2:1 pobijedio Freiburg, a pogodak odluke je postigao Andrej Kramarić. Sandro Wagner je u 34. minuti pogodio za prednost Hoffenheima, a Florian Niederlechner je u 77. minuti vratio utakmicu na početak.

Sudac je u 80. minuti pokazao na bijelu točku zbog prekršaja u kaznenom prostoru domaće momčadi, a strijelac iz jedanaesterca bio je naš Andrej Kramarić, koji je igrao cijelu utakmicu.

Augsburg i Schalke su igrali 1:1. Nabil Bentaleb je u 65. minuti pogodio za vodstvo Schalkea, a domaća se momčad vratila u 77. minuti kada je Daniel Baier pogodio za konačnih 1:1. 

HSV je s igračem manje igrao 0:0 na gostovanju kod Borussije (M). Momčad iz Hamburga je od 25. minute igrala bez isključenog Cleber, a Borussija je na utakmici uspjela promašiti dva penala! Andre Hahn je pogriješio u 26. minuti, a Lars Stindl u 61. minuti! Alen Halilović nije ulazio u igru.

Köln je s 2:0 pobijedio Ingolstadt, a strijelac je bio Modesete u 28. i 39. minuti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 8

Avatar Idler 3
Idler 3
19:02 15.10.2016.

Niko bravo za bod i čestitke za rođendan.

MA
Marko1337
20:43 15.10.2016.

Bravo Niko. Kovač je bio najbolji, najkompetentniji, svestran, iteligentan iuzbornik reprezentacije. No imao je veliki nedostatak, domoljublje. to zaločinačka partija i partijeki mediji nisu mnogli podnjeti.

GO
Goldstadt
18:24 15.10.2016.

pa kak to onaki talent i veliki igrač a ne ulazi u igru joj joj, sigurno ga več peti trener mrzi i to u nizu ti treneri zbilja nemaju pojma šta oni to rade glupsoni !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije