Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD LAZIJA

Jurić: Lakše s igračem manje, nego bez Milanetta

Ivan Jurić
Anto Magzan
14.12.2009.
u 14:33

Rimski Lazio je u nedjelju, u utakmici 16. kola Serije A, napravio "čudo". Pobijedili su prvi put u prvenstvu nakon 30. kolovoza (!?) i prvi put nakon trinaest utakmica.

Pala je Genoa 1:0, a svih devedeset minuta je za goste odigrao hrvatski reprezentativac Ivan Jurić, koji je secirao događanja s Olimpica.

- Lakše smo igrali s igračem manje negoli bez Omara Milanetta - rekao je Jurić.

Milanetto, 34-godišnji vezni igrač Genoe je morao izaći iz igre zbog ozljede u 34. minuti, dok je Genoa ostala s igračem manje u 68. minuti kada je Bocchetti zaradio direktni crveni karton.

- Imali smo ravnotežu na terenu makar s igračem manje, ali se definitivno osjećala praznina u veznom redu bez Milanetta. Barem sam se ja osjećao nesigurnije i lošije bez njega - rekao je Hrvat koji je u 39. minuti ogleda dobio žuti karton.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije