Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMA TEREN

Jürgen Klopp učinit će neoprostivo, preuzeti Bayern!

jurgen klopp
NordPhoto/PIXSELL
20.09.2015.
u 00:30

Njega je htio angažirati West Ham, Newcastle, no on je ipak izabrao pauzu.

Postoji razlog zašto Jürgen Klopp već nije preuzeo neki klub iz Premier lige, otkriva Daily Mail.

Britanski medij ima pouzdane informacije da bivši trener žuto-crnih čeka na transfer u Bayern. Njega je htio angažirati West Ham, Newcastle, no on je ipak izabrao pauzu.

Poznate novine tvrde da će se ta pauza okončati za šest mjeseci i da bi onda vrlo vjerojatno mogao naslijediti Pepa Guardiolu.

>> Prvo skoči pa reci Klopp! Navijači mu ne bi oprostili odlazak u Bayern

Komentara 2

Avatar Made in Germany
Made in Germany
23:58 20.09.2015.

Guardiola ce sigurno napustiti na ljeto 2016 Bayern. Moguca kombinacija, iako bi to teski propust od strane Kloppa bio. Borio se puno godina na svakake nacine protiv Bayerna, da bi sad pristao bit njihov trener od slijedece sezone?! Novaca ima dosta, ponuda zanimljivih klubova takoder. Trebalo bi mozda cekati na Liverpool. Dobro bi to izgledalo, a samo je pitanje vremena, kad ce se taj nogometni gigant opet probudit.

PO
portorico
07:33 20.09.2015.

Zašto? Pa nije Bundesliga UME (Udruženi Mamičevi Emirati).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije