Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
old firm

Juranović deklasirao Čolaka i Barišića u velikom derbiju

Scottish Premiership - Celtic v Rangers
Carl Recine/REUTERS
03.09.2022.
u 16:37

Josip Juranović odigrao je čitav susret za Celtic, dok je kod Rangersa svih 90 minuta odigrao Borna Barišić, a Antonio Mirko Čolak je bio na terenu do 60. minute.

U prvom ovosezonskom Old Firmu, najvećem derbiju škotskog nogometa Celtic je na svom stadionu deklasirao Rangers sa 4:0 (3:0) u susretu 6. prvenstvenog kola.  

Pitanje pobjednika riješeno je već u prvih 45 minuta nakon kojih je Celtic imao prednost od 3:0. Dvostruki strijelac bio je Abada (8, 40) koji se u oba navrata odlično snašao pred suparničkim golom te udarcoma sa sedam-osam metara svladavao McLaughlina, a jedan pogodak postigao je Jota (32) nakon što je fantastično primirio dodavanje O'Reillyja i zatim iz teškog kuta iskosa lobao suparničkog golmana. Konačni rezultat postavio je Turnbull (78) nakon kardinalne pogreške vratara Rangersa koji mu je praktički dodao loptu.

Josip Juranović odigrao je čitav susret za Celtic, dok je kod Rangersa svih 90 minuta odigrao Borna Barišić, a Antonio Mirko Čolak je bio na terenu do 60. minute.

Vodeći Celtic ovim trijumfom zadržao je 100-postotni učinak sa 18 bodova, pet više od drugog Rangersa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije