Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNK Potpićan '98

"Još se oporavljamo od ostavke trenera Peruška"

'Sport - 16.05.2009. Split, Hrvatska - Vecernjakov malonogometni turnir, Potpican - Brodosplit inzenjering Photo: Vanja Zubcic - Vecernji list'
'Vanja Zubcic - Vecernji list'
30.10.2009.
u 15:55

Tako katastrofalan ulazak u sezonu nitko nije očekivao, a aktualne prvake Hrvatske uskoro očekuje i nastavak malonogometne Lige prvaka.

Katastrofalan početak sezone hrvatskoga malonogometnog prvaka Potpićana '98 nitko nije ni u snu očekivao! Nakon tri kola, prošlogodišnja najbolja momčad zauzima samo 12. mjesto.

U oči bodu dva poraza i samo jedna pobjeda. Jedan je od glavnih razloga lošeg starta i bivši trener Zoran Peruško, koji je otišao neposredno prije početka prvenstva. Je li Peruškov potez opravdan, više nije toliko ni važno, ali momčad se bez njega muči i ako je suditi po početku natjecanja, aktualni prvak morat će se dobro potruditi da obrani titulu.

– Krenuli smo loše. Poraženi smo i na domaćem terenu, no nadamo se da je krizi došao kraj – kazao je igrač Potpićna Patrik Drndić.

Dodaje kako je momčad poljuljala ostavka trenera za kojeg su bili jako vezani.

– Iako više nije trener, Peruško je ostao u klubu te će nam pomoći na drukčiji način. S nama će i u Portugal, na natjecanje Lige prvaka – otkrio je Drndić.

Ističe kako su igrači sada posloženi te kreću po još jednu krunu. Za nju će se, predviđa Patrik, u finalu boriti s Nacionalom.

Aktualne hrvatske prvake 21. studenoga u Portugalu očekuje utakmica protiv iznimno jake ruske momčadi. Dan kasnije na rasporedu je susret s Portugalcima, a 23. studenoga s Nizozemcima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije