Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA SN

Joe Šimunić: Ostajem u Njemačkoj

\'28.08.2011., Split - Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening u Zrnovnici. Josip Simunic.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
30.08.2011.
u 20:51

Reprezentativni branič ispričao je kako je razočaran načinom kako se razvaila situacija oko njegova transfera.

Josip Šimunić u intervjuu za Sportske novosti otklonio je sve sumnje oko svoje budućnosti. Neće branič ni u Hajduk ni u Dinamo, ostaje u Hoffenheimu.

- Ostajem u Njemačkoj i više se ništa ne da promijeniti - rekao je Joe.

Objasnio je da je u medije istupio jer se tumačenjima njegovih izjava i stavova javnost dovodi u zabludu te kako je imao najbolje namjere vratiti se u HNL. Smatra da razvoj situacije nema veze sa zdravim razumom, ističe da je razočaran i da je u nevjerici što se oko njega ljudi u Hrvatskoj dijele i svađaju. Zbog Lige prvake, priznaje, bio je bliži Dinamu nego Hajduku i vjeruje da mu to nitko ne može zamjeriti, no da ima jednake emocije prema oba kluba.

Najavio je kako je spreman, kada prođu utakmice reprezentacije, iznijeti u javnost i sve što se događalo iza kulisa.

Komentara 265

IV
ivaan
22:29 30.08.2011.

Pametan potez Šimunića !!!

FV
fck vl
22:36 30.08.2011.

Vjerujem da će Maleš za skorašnji posjet porezne Hajduku, optužiti Mamića, a ne dug poreznoj od 9,2 milijuna kuna...

OB
-obrisani-
23:40 30.08.2011.

30.08.2011. u 23:37h krle je napisao/la: Mislim da je Malešu na ponos što nije \"zarađivo\" u ratu. U ratu samo zarađuju moralne hulje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije