Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JENSON BUTTON:

Ove zime ćemo napraviti veliki korak naprijed

'McLaren Formula One driver Jenson Button of Britain walks in the pit during the second practice session of the Belgian F1 Grand Prix at the Circuit of Spa-Francorchamps August 23, 2013. REUTERS/Franc
'FRANCOIS LENOIR'
21.11.2015.
u 10:30

Momčad McLarena je i dalje u užasnoj formi, no optimizam ne jenjava. Jenson Button se osvrnuo na svoju sezonu i zaključio da je iza njega vrlo izazovna godina koja je u neku ruku priprema za sljedeće prvenstvo. Honda se i dalje muči sa snagom i pouzdanošću motora, dok rivali konstantno napreduju. No, Britanac je uvjeren da će njegova momčad iduće godine biti puno konkretnija.

- Znali smo da nas čeka teška sezona. Zadnjih nekoliko utrka nismo bili dobri, no ništa se nije promijenilo u pogledu sljedeće godine. Ova sezona je za nas testna sezona.

Button se navodno dvoumio oko svog ostanka u Wokingu, no na kraju je ipak produžio ugovor koji ga veže do kraja 2016.

- Želio sam ostati jer mislim da 2016. možemo imati dobru godinu. Ispred nas je duga zima, no radujemo se. Neće nam biti lako smanjiti razmak jer moramo pronaći 2.5 sekunde da bi se borili pri vrhu poretka. To je veliki zaostatak. No, znam da ćemo ove zime napraviti veliki korak naprijed i za mene se ništa nije promijenilo - zaključuje svjetski prvak iz 2009.

>> Više o F1 čitajte na GP1.hr

>> Alonso: Više je frustrirajuće stalno biti drugi ili treći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije