Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poraz u puli 3:0

Igrači Hajduka stajali pred Torcidom i pognuli glave: Posebna pjesma krenula je nakon užasa i zvižduka

Pula: Bakljada nakon vodstva Istre protiv Hajduka rezultatom 3:0
Srecko Niketic/PIXSELL
29.01.2023.
u 21:29

Hajduk je teško stradao u Istri (3:0), novi trener Ivan Leko noćas neće spavati, kao što je to i sam kazao na press konferenciji u Puli, nakon što je njegova momčad 'na početku utakmice odustala od nogometa'. Pojasnio je Leko da alibija za to nema, Hajduk je izgledao užasno, a Istra sjajno pod dugogodišnjim trenerom Garcijom.

Hajduk je teško stradao u Istri (3.0), novi trener Ivan Leko noćas neće spavati, kao što je to i sam kazao na press konferenciji u Puli, nakon što je njegova momčad 'na početku utakmice odustala od nogometa'. Pojasnio je Leko da alibija za to nema, Hajduk je izgledao užasno, a Istra sjajno pod dugogodišnjim trenerom Garcijom. 

Analizirat će se ova utakmica i u narednim danima, Hajduku su poništena i dva pogotka reakcijom VAR-a, a svoju reakciju odmah su dali i Hajdukovi navijači, koji proteklih dana ruše rekorde učlanjivanjem u klub te su probili broj od 50 tisuća članova.

Oni najvjerniji koji su Hajduk dopratili u Pulu na gostovanje i zauzeli sva raspoloživa mjesta koja su imali, nakon teškog poraza dočekali su igrače na raportu. Iako su s razglasa dopirale istarske pjesme, nadjačali su ih zvižduci Torcide. Prvo su igračima zapjevali stihove 'dao sam ti dušu srce sam ti dao', a onda složno prešli na zvižduke. Igrači Hajduka slušali su koncert i povukli se u svlačionicu. Iduću utakmicu protiv Rijeka na Poljudu morat će vratiti dug za ovako brojno navijačko gostovanje koji su gledali raspad na terenu.

 

Komentara 12

CA
Cambridge
22:20 29.01.2023.

Ovo je bila trening utakmica Hajduka, koji se sprema za novu sezonu.

BA
Barba56
22:54 29.01.2023.

Mamic je kriv .

PR
prajdali100
21:50 29.01.2023.

Ide im pjesma ! Samo naprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije