Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER MONACA

I Niko Kovač se zarazio koronavirusom?!

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
04.09.2020.
u 23:29

Niko Kovač navodno se zarazio koronavirusom, ali nema simptome

AS Monaco objavio je da se sumnja kako su dvije osobe iz kluba pozitivne na koronavirus te su preventivno izolirani od ostatka radne zajednice.

Identitet ovog dvojca nije otkriven, no francuski mediji pišu da su to vratar Benjamin Lecomte i trener Niko Kovač. Obojica nisu bili na prijateljskoj utakmici u Nici. Francuzi pišu da ni Kovač ni Lecomte nemaju simptome.

"Oni su pod mjerama izolacije i pod nadzorom medicinskog osoblja", objavio je Monaco.

Zaražen i igrač Mladosti

Vaterpolist zagrebačke Mladosti Ante Visković pozitivan je na koronavirus i to je nakon što je kao novo pojačanje aktualnih pobjednika Regionalne vaterpolo lige stigao u utorak u Zagreb iz Splita.

“U dogovoru s trenerom došao sam u Zagreb u utorak navečer jer sam kroz ponedjeljak imao on-line ispit i obaveze za fakultet. Odradio sam trening u utorak i srijedu ujutro na vanjskom bazenu odvojeno od ostatka momčadi jer sam jedan dan bio u zakašnjenju s treninzima pa sam morao to nadoknađivati!“ – izjavio je Ante Visković i dodao: „U noći sa srijede na četvrtak osjetio sam određene simptome - grlobolju, povišenu tjelesnu temperaturu, opću slabost i umor. Odmah sam to javio treneru i ostalima iz kluba koji su me uputili na testiranje za Covid-19 koje sam obavio u petak ujutro i rezultat je pozitivan. Trenutno nemam povišenu tjelesnu temperaturu, osjećam mali umor, ali sam dobro.” 

Trener Mladosti Zoran Bajić je izjavio:

“Naš igrač Ante Visković rezultiran je pozitivno na testiranju za Covid-19. Želio bih napomenuti da nam se priključio u utorak na večernjem treningu. Bio je u specijalnom režimu treniranja. Nakon dugog odsustva imao je separativan način rada, pojedinačno je radio sa strane, kako u utorak navečer tako i u srijedu prije podne. S nadom da će sve biti u redu te da će brzo ozdraviti i vratiti se u igru, želim mu sve najbolje.” 

Ante Visković kao i HAVK Mladost čekaju daljnje upute epidemiologa-

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mile06
17:27 05.09.2020.

Pa sta onda kao da je to neka Bolest kakva Glupost

LE
LeonardoGoldman
23:40 04.09.2020.

Najveći problem s koronavirusom je da kada ga dobijete morate u samoizolaciju. Zašto? Vidjet ćemo uskoro!

Avatar maskirana_drtina
maskirana_drtina
23:38 04.09.2020.

ništa!, ali baš ništa mi ne bi bilo sporno sa ovim korona virusom da odma Gates sa svojim pipcima u WHO nije iskakako iz paštete sa svojom vakcinacijskom agendom, ni on mi ne bi bio sumnjiv, al kad je frend od navodno pokojnog pedofila Epsteina, heh pa pametnom dosta!, sve je to jedan zli globalistički pishopatski kružok!....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije