Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

I Birmingham City želi Senijada Ibričića!

Senijad Ibričić
Filip Brala/24sata
09.12.2009.
u 21:33

Pobjedu Hajduka nad Zagrebom s tribina Poljuda odgledao je i Paul Montgomery, šef skautske službe premijerligaša Birmingham Cityja u društvu menadžera Ivesa Čakaruna.

 Razlog Englezova dolaska je najtraženiji Hajdukov igrač Senijad Ibričić. Montgomery je mogao biti zadovoljan viđenim, ne bi se iznenadili da njegov Birmingham postane Blackburnu ozbiljan konkurent u dovođenju BiH reprezentativca.

Inače, Birmingham je nama ipak najpoznatiji po tome što su u susretima s njegovim igračima stradavali naši Eduardo i Modrić.

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:16 09.12.2009.

Pa nije samo Birmingham City jer navodno su se uključili i Chelsea FC, FC Barcelona i Real Madrid..

KU
kumanovac
01:52 10.12.2009.

Igraci iz Hrvatske lige ne vrede vise od 100 000 eura nemojte da pisete o milione sramota.Pa ko je taj Ibricic da vredi 7 miliona pa vi niste normalni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije