Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nijemci javljaju loše vijesti

Hrvatskom nogometašu policija upala u stan! Mladom vatrenom prijeti kraj karijere?

SV Sandhausen - Hamburger SV
Uwe Anspach/DPA
15.11.2022.
u 16:58

20-godišnji mladi hrvatski reprezentativac nalazi se na raskrižju karijere koja je puno obećavala, ali bi možda mogla i biti prerano zaključena...Barem prema tvrdnjama Spiegela.

Stoper mlade hrvatske reprezentacije Mario Vušković u velikim je problemima, a prijeti mu i dugogodišnja suspenzija. 

Njemački nogometni savez je nedavno otvorio istragu protiv 20-godišnjeg nogometaša drugoligaša Hamburger SV-a, a Hrvat je udaljen s treninga kako ne bi bilo lošeg publiciteta za klub i igrača. 

Kako prenosi Hamburger Morgenpost, policija je pretražila njegov stan u Hamburgu te mu zaplijenila mobitel i laptop. Vušković je bio pozitivan na supstancu eritropoetin (Epo) tijekom kontrole na treningu 16. rujna.

Točnije, u sebi je imao tragove eritropoetina, hormona koji regulira stvaranje crvenih krvnih stanica koje bi na sebe mogle vezati više kisika i tako pospješiti njegove mogućnosti. Podnio je zahtjev za analizu B uzorka.

 

 

- Standardna kazna za doping-prekršaj je četiri godine, a kazna se može i smanjiti. Za 20-godišnjeg Vuškovića, koji je spreman za reprezentaciju, ali neće igrati za hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, duga suspenzija mogla bi značiti kraj sportske karijere - piše Spiegel.

Standings provided by Sofascore
 

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

Komentara 15

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:56 15.11.2022.

Zato se englezići drže samo prirodnog alkohola. Rooney je držao šank ekipu na okupu.

5S
5simo
10:18 16.11.2022.

Taman, u zadnjih par mjeseci ekstremno podigao formu ,brzinu izdržljivost,itd ...i ovo da mu se dogodi...šteta.

BE
Berri
19:23 15.11.2022.

Znaju Nijemci zašto su uzeli mobitel i laptop. Ako mu ne nađu da je guglao pojmove koji imaju veze s eritropoetinom, mogu mu povjerovati da mu je netko podmetnuo. Ako mu dokažu da je to istraživao, dobit će 4 godine suspenzije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije