Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Hrvatska se uz punu Ledenu želi vratiti u 1. razred

\'22.03.20101., Dom Sportova, Zagreb -  Press konferencija za medije ususret Svjetskom prvenstvu Divizije II Grupa B koja se odrzava od 10. - 16. travnja 2011. Igrac Dominik Kanaet, glavni trener Brun
Borna Filic/PIXSELL
07.04.2011.
u 08:42

Na SP-u koji traje od 10. do 16. travnja Hrvatska će svih pet utakmica igrati u 20 sati, a prijenosi će biti na Sportskoj televiziji

Hrvatska reprezentacija hokeja na ledu spremna je za Svjetsko prvenstvo Divizije II u Zagrebu, koje u nedjelju počinje u Zagrebu. Naši će prvog dana u 20 sati igrati s Islandom, a potom slijede Bugarska, Kina, Irska i Rumunjska. Upravo će Rumunji biti najveći suparnik za prvo mjesto i ekspresan povratak u Diviziju I. Potkraj 2010. protiv Rumunja smo igrali u Brašovu i izgubili 1:6.

– Nismo igrali kompletni, a i sve se tada okrenulo kontra nas. Suđenje, naši promašaji, a zabili smo si i autogol s igračem više. Pred 6000 ljudi u Domu sportova to će biti druga priča – najavio je jedan od najiskusnijih reprezentativaca, napadač Mladosti Mario Novak (27).

Naša reprezentacija u tri tjedna priprema odigrala je dvije utakmice. Sa 4:2 pobijedili smo Srbiju u Beogradu, a prije nekoliko dana od Mađarske izgubili 1:7. No, utakmica je njihovu izborniku Tedu Satoru poslužila kao izborna za ulazak u reprezentaciju ostalim igračima, zato nije čudno da su domaćini svih 60 minuta pritiskali gol koji je čuvao 17-godišnji Krešimir Mate Tomljenović.

– Mate će započeti prvu utakmicu – najavio je izbornik Bruno Bregant. Nadamo se da će još golobradi junior slovačkog Zvolena izdržati pritisak.

Prvenstvo bi mogao propustiti Tomislav Grozaj, kojem je jučer dijagnosticirana salmoneloza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije