Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U elitnom društvu

Mandžo je učinio nešto nevjerojatno, bilo je to njegovo remek-djelo

Mario Mandžukić
Foto: PA/Pixsell
1/5
03.05.2020.
u 13:21

U 28 godina najjačeg europskog klupskog natjecanja postignuto je mnogo prekrasnih pogodaka te ima zadatak nije bio lagan. na tom popisu našao se fantastičan gol Marija Mandžukića

U sportu postoji mnogo izbora, pa tako i u nogometu. Ugledni svjetski magazin France Football izabrao je 50 najljepših golova u Ligi prvaka.

U 28 godina najjačeg europskog klupskog natjecanja postignuto je mnogo prekrasnih pogodaka te ima zadatak nije bio lagan. na tom popisu našao se fantastičan gol Marija Mandžukića.

>> Pogledajte galeriju Mandžinog gola koji je zabio Realu

Mario Mandžukić
1/13

Bivši hrvatski reprezentativac je svoje remek-djelo zabio 2017. u finalu Lige prvaka.

'Početak utakmice za naslov europskog prvaka Real - Juventus koja se igrala u Cardiffu bio je sjajan. Obje momčadi krenule su otvoreno i u visokom ritmu. Bilo je jasno da će ovo finale biti za pamćenje, jedno od najboljih i najatraktivnijih', piše France Football. 

'U 20. minuti Cristiano Ronaldo je zabio za Realovo vodstvo, ali što tek reći za ono što je slijedilo sedam minuta kasnije'.
Mandžukićeva majstorija detaljno je opisana...

'Bonucci je bio udaljen 40 metara od vrata na desnoj strani, ubacio je preciznu dijagonalnu loptu na lijevi bok gdje je utrčao Alex Sandro. On iz prvog dodira ubacuje loptu prema rubu šesnaesterca, a Higuain je jednako atraktivno zaustavlja prsima. Okružen suparničkim igračima, bez da je pala na teren, desnom nogom šalje loptu do Marija Mandžukića'. 

'Hrvat s lijeve strane na desetak metara od vrata izvodi nešto žonglerski vješto i velemajstorski precizno. Bez obzira na to što mu je Dani Carvajal visio za vratom, Mandžukić loptu prima prsima, akrobatski se baca na leđa i u padu lijevom nogom prebacuje Keylora Navasa i neobranjivo šalje loptu u mrežu. Apsolutno nevjerojatan gol', zaključuje France Football.

>>> Videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu ne možemo objaviti. Video Mandžukićevog gola možete pogledati OVDJE.

Juventus je finale izgubio s 1:4, a Mandžukićev gol bio je izabran za najljepši pogodak sezone 2016./17. 

Na popisu najljepših golova u povijesti Lige prvaka je i pogodak Ivana Perišića koji je zabio za dortmundsku Borussiju protiv Arsenala. 

'Topovski gol koji je topnicima zabio Ivan Perišić", kako piše France Football. 

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:47 03.05.2020.

Što je ti Manđo učinio? Nije ništa učinio, i bolje da je otišao.

Avatar CarolVP82
CarolVP82
23:48 03.05.2020.

w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­l­o︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije