Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majstorski odradio posao

Snimio suprugu samo u čarapama, a ona svima pokazala fotografiju

Dani Alves
Foto: DPA/Pixsell
1/2
01.05.2020.
u 18:35

Španjolska ljepotica koja je krasila naslovnice najpoznatijih modnih časopisa i snimala kampanje za prestižne brendove, ovaj je put pozirala ispred objektiva fotoaparata svoga supruga

Brazilski reprezentativac Dani Alves osim nogometa pokazao je veliku strast za fotografiju. Slobodno vrijeme u izolaciji zbog pandemije koronavirusa dijeli sa svojom suprugom Joanom Sanz.

Španjolska ljepotica koja je krasila naslovnice najpoznatijih modnih časopisa i snimala kampanje za prestižne brendove, ovaj je put pozirala ispred objektiva fotoaparata svoga supruga. 

Za ovu priliku na sebe je navukla samo čipkaste čarape, a Dani Alves  je majstorski odradio posao. Snimio je svoju suprugu u atraktivnoj pozi koja daje mašti na volji.

- Voli me fotografirati. Kada obučem lijepu haljinu, 'cool' traperice, seksi donje rublje ili samo par čarapa... Nije važno - napisala je Španjolka u objavi ispod fotografije.

Daniel Alves je tri godine bio u braku s Dinorom Santanom, a onda je sreću pronašao uz atraktivnu Joanu Sanz. Lijepa Španjolka dvaput je odbijala Danija, a onda je ipak popustila i 2017. se udala za njega.

Joanu Sanz na Instagramu ima 750 tisuća pratitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije